Sunday, March 27, 2011

Exam week

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
minggu ni agak sibuk untuk update blog..
kalau sempat pun mesti tak sempat nak blogwalking
sempat untuk balas komen je kot..kalau tak sempat
nanti ezay balas balik ye..

minggu ni dah start study week(uia ada ke study week)
tapi dah start dari semalam lagi paper..
nasib baik jadual exam semester ni tak padat sangat

STUDY CIRCLE 2@USRAH   26/3 SATURDAY
WORKSHOP TECHNOLOGY  28/3 MONDAY
 TILAWAH AL-QURAN  29/3 TUESDAY
ISLAM, KNOWLEDGE & CIVILIZATION 2/4  SATURDAY
PROGRAMMING  4/4 MONDAY
CALCULUS 2  9/4  SATURDAY

Doakan ezay buat yang terbaik dan 
semoga menjadi insan yang berjaya di dunia dan di akhirat

14 comments:

apik pehe said...

ezay..ko amik bidang aper?macam bidang komputer jer

Ezay Hadry said...

apik pehe:material engineering
sebab aku duk bawah fakulti engineering dan sains komputer sebab tu kene blajar gak subjek komputer sume tu

zati embong said...

ezay,good luck dik!hihi

azharr said...

good luck utk kamu..hehe

KUREKURE COMEL said...

gud luck..jgn main2 study...


hhmmm...kalau blur nak jwb exam...
tido sat...ehhh...hehehe...

Raji berkata said...

xpe2 puasa blog dlu
;D good luck on ur exam ^^

Azroy Bin Kassim said...

belajo.. belajo.. jgn blogging je.. haha

i am S!L4H.. said...

eh ade ambik programming? programming cmane tu?

owh gud luck~~~ nti sy plak stop jap. oh tuka shif du situ. ngee

syah rizza said...

study2....anyway gudluck for exam.

Shamsuddin Amin said...

study jgn x study..
wish u a very gud luck...^^

Eazy Izzuddin said...

good luck...
jgn lupa ada masa update blog..
;)

nora said...

semoga ko berjaya dalam exam ko

dah2 takyah nk balas comment aku ni
p study tu
jgn nk sibuk nak on9 ek

ENTRY HOT : 2+1

Adlan said...

gudluck yer..;p

Opah Kentang said...

cepatnyer exam!

Gudluck yep!

Opah pun otw final jugak..
:)

moga segalanya berjalan lancar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...