Friday, March 25, 2011

Buffered Earning (BE) ke 5 dan 6 dari Nuffnang!!

 *Entri ini ditulis dan dikongsi untuk aku dan pembaca
supaya dapat bagi semangat sikit hendak berblogging..
korang kena bersabar sikit kalau nak dapat sesuatu

Alhamdulilah dan terima kasih lagi kepada Nuffnang
kerana setakat ni BE blog ni tak putus-putus lagi
walaupun dah banyak yang lain jadi Metered Earning (ME)
walaupun tak dapat masyuk macam blog lain
aku dah berpuas hati dan terima kasih kepada korang semua

BE ke 5 blog ini sudah dapat minggu lepas
First time dapat iklan berbayar ini kat LeaderBoard(LB)
(iaitu kalau korang perasan betul2 atas header domokun n)
selalunya dapat kat SkyScraper(SS) dan Large Rectangle(LR)
Iklan I MAS Travel iaitu contest untuk blogger2 join 
klik untuk join contest tu kat blog ezay yer =D

NEF The Eagle CPUV iklan BE ke 6
haaa hok ni aku tak paham..CPUV tu apa yer???? kongsi la..
iklan ni dapat baru 2 hari lepas..The Eagle ni movie baru kan

boleh tengok gambar ni kalau taktau nak beza ME, BE dan campaign
Klik untuk GAMBAR clear...earning semua dipadam oleh tuan blog

Selepas banyak iklan dah BE jadi ME
so aku terkejut tengok star2 nuffnang ni
ingat kan star2 tu takde pape makna
ko ni ezay memang ketinggalan jelah..
padahal memang takde pape kot
Yay!! dah tambah 1 bintang untuk Large Rec dan Skyscraper
macam dah kumpul bola DragonBall pulak..haha

14 comments:

.: iEyLa :. said...

wahhh..leyh blnje mcD camni..hakhak

Raji berkata said...

woahhh share2 lah skit tips2 nk dpt BE senang ni =.=

Ezay Hadry said...

.: iEyLa :. ieyla ahh belanja..dah nak grad kan..insyaAllah

Ezay Hadry said...

Raji berkata: tips ikut nuffnang je..letak sume iklan dia..blogwalking..update..dapat trafik sikit, update survey kat nuffnang web dan hantar tiket..insyaAllah dapat

i am S!L4H.. said...

x pnah dpt be. bintang pon dr dulu asik sme je 3. T__T

Ezay Hadry said...

i am S!L4H..
takpe2 teruskan berblogging aww..
nanti ade lah rezeki

Opah Kentang said...

wahh..bestnyer dapat BE :))

Ezay Hadry said...

Opah Kentang: aha hepi jugak..terima kasih kat nuffnang la ni..syukur

apik pehe said...

tahniah ezay..hehe

MIMIE AIZA said...

bertuah betul :)

ZWAN SABRI said...

jelesnye.. aku x penah dapat suma menatang nii.. HUHU


MySuaraBlog: Perlu Ke Nak Bunuh Diri?

Ezay Hadry said...

apikpehe: sama2..

mimie aiza: tulah..terkejut gak dapat

zwan sabri: ummm sabar je...teruskan minat kita menulis ye...nanti rezeki ada lah

i am S!L4H.. said...

=.=
=.=

dilladoodledat said...

i pun bru dpt cpuv tu heeee hello2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...