Tuesday, March 8, 2011

Anda telah memenangi 2 tiket ke tayangan filem Mars Needs Moms 3D

Alhamdulilah dan terima kasih kepada penganjur TUPAI
dan terima kasih kepada kak wan sebab bagitau ezay 
dan tahniah gak untuk akak sebab menang citer ni..
Ini dah second time kita menang tiket wayang bersama
first time menang bersama kat nuffnang citer Beastly


sumber miss google la..sape lagi ^^


Sangatlah teruja untuk tengok cerita animasi ini
sebab dapat tengok dalam 3D juga..nak beli tiket 3D mahal kan
lagi satu citer ni kuar panggung 10 Mac so dapat tengok awal 2 hari
Jadi kali ini nak ajak abang aku pulak kat e@curve
harap2 kali ni dapat pergi setelah tiket Beastly burn camtu je
sorry nuffnang sebab masalah kecemasan tak dapat pergi haritu

lagi sorang geng comper ezay..azwan azri..gratz

15 comments:

Mr Daha said...

Waa.. tahniah bro.. congratz! :P

Ezay Hadry said...

thanks Mr Daha

DaK CoMoT said...

aishhh x aci..x aci...nak jugakkk.wuwuwuwuwww

Ezay Hadry said...

dak comot: meh2..hehe

SyUhAdA said...

wah...
besnye..thniah ye~!

Ezay Hadry said...

syuhada: maseh2 ye..

Wansteddy Tales said...

tahniah utk kita2 hehe. akak xpasan lak nama azwan. sbb xtau nama penuhnya. tahniah gak utk Wan ^^

Ezay Hadry said...

kak wan: aha azwan pun..bz die skang..akak pergi ke tak malam ni?
ezay pun takley nak janji kot..takut last2 minit tak jadi

Fizi said...

wow...sedak nyo ore tuh. nok jugok...haha

AYuNG said...

wahhh...tahniah!

Ezay Hadry said...

fizi: meh2..hehe
Ayung: thanks yer

Raji berkata said...

woahhh bestnyer
congrts2 ;D

Ezay Hadry said...

Raji: terima kasih

Yaya said...

asyik menang jekkkk! eeeiii

Ezay Hadry said...

haha dh rezeki.Alhamdulilah..jom la join jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...