Saturday, March 19, 2011

nice t shirts from Aforadio

Asyik masuk contest movie je..bosan jugak kan
nak masuk contest FB dah susah nak menang
sebab contest FB asyik guna most likes saja..
memang terlampau 'rajin' la aku nak mintak2 sorang vote
so masuk jelah contest movie senang sebab perlu buat slogan je
tapi nak reka slogan pun bukan senang sebab ramai lagi power2
slogan aku ni kira slogan sakai je..kadang2 kira nasib gak la

dah panjang betul intro nye..haha  sabar jelah sesiapa baca ni
 satu lagi hadiah paling lewat pernah dapat..lagi lewat dari octo CIMB
dah berapa kali komplen kat FB dan call lagi..bukan apa
kadang2 nak sure, takut hadiah ni hilang tengah2 nak hantar
ok kali ni Alhamduliah dapat tshirt lagi dan goodie bag
yang sedih nya kali ni dah tak dapat size besar =(
dapat size M je..memang tak muat la dengan ko ezay!!
aku bagi kat adik2 aku..walaupun dengan berat hati, haha
aku suka goodie bag dia..nice warna kuning..terima kasih Aforadio
lain kali jangan tipu yer cakap dah courier tapi tak lagi =D

suka t shirt warna hitam tu..
nak bawak pergi kelas la...

19 comments:

ZWAN SABRI said...

ek eh, beg tu ada 2 la.. nak satu boleh? HEHE



MySuaraBlog: Jom Kesan Kehamilan Cara Orang Dulu2

Ezay Hadry said...
This comment has been removed by the author.
Ezay Hadry said...

zwan sabri: aha 2, meh dtg Gombak kalau nak satu..hehe

Raji berkata said...

alamak kasi kat aku jer lah
mesti muat punya ;P

Ezay Hadry said...

Raji berkata: ko jauh la pulak...hehe

Opah Kentang said...

ala..bestnyer..
salu kan ezad menang contest?
:)

tahniah :)

Ezay Hadry said...

Opah kentang: Alhamdulilah...berkat usaha gak..kalau takde usaha camne nak dapat hasilkan..actually ezay banyak kalah gak..cuma yang kalah tu wat semangat tinggi balik..

Lilyel said...

Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Ezay Hadry said...

waalaikumusalam lilyel..aha ezay dah wat..

MIMIE AIZA said...

nak beg tuuuuu

Ezay Hadry said...

mimie aiza: meh ambik sini!! :D

eddy syrol said...

uiks.. nak t-shirt satooo..hehehe

http://eddysyrol.blogspot.com/2011/03/lagi-lagi-muka-masam.html

kim heeruul said...

asal xkasi aku jer..haha

Ezay Hadry said...

eddy syrol: t-shirt g mintak ngan adik ezay tuh..hahaha

Ezay Hadry said...

kim heerul: ko dah banyak menang join blog contest orang kan? hehe
pape pun gudluck wey..ko cuti besh la

hawiz said...

waaa....bestnyer..nk sikit..hik3

Ezay Hadry said...

hawiz: nak sikit cmne tuh!! hehe tak boleh kerat2 hadiah ni :D

i am S!L4H.. said...

beg itu menyerlah. sebatu pon bole nmpk
erkkk~

Ezay Hadry said...

i am S!L4H: betul tuh..ezay bawak g kelas je ramai orang tengok..hahaha perasan orang tengok ezay padahal tengok beg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...