Wednesday, March 16, 2011

nuffnang cakap seat penuh

Assalamualaikum..ni haa nak cerita pasal movie semalam lah
semangat berkobar-kobar aku nak g tengok screening ni
kira 1st time nak tengok screening dari nuffnang la
 pas menang contest dari nuffnang ..tengok entri lepas kat SINI 
Pas maghrib terus bertolak ke GSC Tropicana(tak pernah datang)
sesat la jugak sampai kat seksyen 16 pastu bantuan GPS
dah sampai sana baru pukul 8.40pm..awal la jugak kan
sampai sahaja kat GSC cari terus meja nuffnang
terkejut tengok ramainya namelist winner nuffnang ni
tak pernah aku tengok namelist winner ramai camni
kalau Tupai paling banyak 30x2, Cinemaonline 30x2, Cariforum 30x2, timeoutKL 30x2, aforadio 30x2
dah banyak kali masuk contest movie ni sampai dah hafal..bhahaha
tapi namelist winner untuk nuffnang 90x2 orang..terkejut gak..maybe hall besar kot
hall khas tuk blogger sahaja kot..masalah seat plak tak cukup
seat hanya ada 144..tak cukup la sebab 180 orang ada semua
pelik gak semua blogger datang ni...ramai blogger cina la
so dah tak cukup seat, pihak nuffnang minta maaf
pihak nuffnang bagi 4 ticket voucher GSC tanda maaf
 kira beruntung jugak la sebab dapat ticket movie lain
ticket voucher tuh dapat tengok semua movie kat semua GSC
valid sampai 15 May 2011..sempat ke cerita Transformer keluar??
Alhamdulilah bersyukur gak sebab tak dapat tengok movie ni tapi dapat 4 ticket lain


14 comments:

Wansteddy Tales said...

kesal juga dgr kisah ni. Tapi ada hikmahnya kan. burn 2 tix dpt 4 tix! tahniah ezay! Semoga salu lagi jadi cmni. untung...untung... hehe

apezs shah said...

salam laa yeke..
sabar je laa yea..
g laa tgk movie lain k..:)

dyg said...

cmne nak join contest nuffnang eh? maklum la sy ni jarang hupdate nuffnang2 ni..huhu..

Edy Zaidi said...

nasib dapat gak something..kalau balik tangan kosong mmg nak kene la nuffnang tu..huhu

Rama2Ungu said...

wuaaah..okeyh la tu..dpt voucher..lg syok..ngeee

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tula..lain kali bw nana sekali..ehheheh

Yaya said...

Wah, memang pasni update cter baru jela. hehee

Ezay Hadry said...

kak wan: kesal awal2 je pas dapat 4 tiket laen terus ezay happy

apezs shah: yup memang nak tengok movie lain dah..majok ngan nuffnang..hehe

Ezay Hadry said...

dyg: buka web nuffnang, kat home ada banyak info, contest, iklan kat belah kanan tu je..kadang2 je ada..tak selalu..

edy zaidi: tau takpe..kalau balik kosong memang dah mengamuk kat situ..jauh tu

Ezay Hadry said...

rama2ungu: yup2 tunggu, ezay nak bagi korang sume..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN: dah nana tak habaq awal2..hehe

Ezay Hadry said...

yaya: itulah yang aku takut..takut blog aku jadi movie review pulak..hahaha

Raji berkata said...

wahhhh hall utk blogger jer ;P
mesti best siap bole bertukar2 url lgi dlm tuh
hak2
balik tu lak sume wat entry pasal movie tuh
hohoho

EB said...

Salam..
Klu sudi bg la tiket coupon tu kat eb.
hehehe..

Ezay Hadry said...

raji berkata: aha aku pun terfikir camtu gak..bole tuka2 url..bole kenal2 blogger2 otai

eb: waalaikumussalam..hehe tunggu ye eb..ezay wat contest tuk tiket tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...