Saturday, April 2, 2011

final exam!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Terima kasih pada rakan2 blogger lain sebab
sudi gak datang blog ni walaupun dah lama tak update
dan tak lupa yang datang komen entri ezay
nanti dah free ezay balas balik yer =)
terima kasih banyak2 yang singgah tu..
sekarang takde mase lagi nak singgah dan balas komen
maklumlah UIA sekarang ngah pertengahan final exam
ramai yang terkejut sebab final exam awal sangat..haha
tak sabar tunggu 9hb petang lepas exam calculus 2
InshaAllah doa2kan ezay yer..permudah segala urusan
pada yang exam jugak ezay wish good luck yer
pada yang ada kelas lagi tu rajin2 la pergi
jangan jadi macam ezay ni..last2 minit mencari nota 
dan janganlah study last minit sangat..haha
padahal semua student study last minit

ok ni nak sambung study balik..
lusa paper Programming+Matlab

10 comments:

NabiLLa NaSir said...

goodluck ^^

.: iEyLa :. said...

gudluck ezay!!!
akk da 3rd paper pg esok...hehe

KUREKURE COMEL said...

sempat lg ye....hehehe...

kalau mina sure dh demam tu.....
demam terkejut....


gud luck..buat terbaik......

apik pehe said...

haha..g stadi nuh ejay..jgn duk main2..laptop tu kena kunci buh dalam locker..haha

zati embong said...

hihi boleh plak ramai terkejut sbb exam awal?hihi

tp kalau jat pn mahu kelam kabut gak.tp xpe ezay,sem ni cuti sem panjang kan?

i am S!L4H.. said...

oh ha a la. plik plak awal lg. hehe x pe la. jwb pn dh nk abis dh.

semoge dpt jwb dgn baik. ^^

kim heeruul said...

chayok bro..=D

Raji berkata said...

btol jgn study last2 minute
jgn study lgsong XD
xlah study secara consistant supaya anda xstress dikala exam ;D
gdluck Ezay~
tke it Easy, Ezay

Azroy Bin Kassim said...

gud luck beb!! kalau tak dpt buat tiru je org sebelah...

EB said...

Best of Luck hardy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...