Tuesday, March 15, 2011

2nd Invitation to Nuffnang Premiere Screening - World Invasion: Battle Los Angeles

Alhamdulilah dan terima kasih nuffnang kerana sekali lagi invite aku 
 untuk Nuffnang Premiere Screening-World Invasion: Battle L.A.
dah kali kedua aku join contest movie screening nuffnang ni
kali pertama dulu movie Beastly tapi tak dapat pergi sebab ada kelas.
Kali ini InshaAllah kalau takde pape aral melintang, dapat la pergi.screening kali ni....
 tengok trailer dia cam best...memang nak sangat tengok movie ni



Date: 15 March 2011 (Tuesday)
Time: 9.00pm
Venue: GSC Tropicana City Mall


nanti konfirm penuh 1 dewan dengan blogger2 otai dan comper contest
terasa diri ni kecik plak nanti walaupun badan dah besar..hehe
dapat gak berjumpa dan kenal2 nanti..sempat ke masa tu..bhaha

korang dapat tak? kalau dapat boleh la jumpa nanti di sana InshaAllah

15 comments:

apezs shah said...

salam

xjoin pulak.
mcmane nak join tu?
wah bestnya dpt g tgk yea.. have fun..:)

SyUhAdA said...

wah..
besnye dpt tket free..

Ezay Hadry said...

waalaikumussalam apezs shah

ummm kat web nuffnang tu ade..kat home, belah kanan..kat situ lah ade contest dan macam2..join la..tapi buat masa sekarang takde lagi movie baru..tunggu la

Ezay Hadry said...

Syuhada: maseh2..hope citer best

Yaya said...

Wahh, menang lagiii!

SyUhAdA said...

sme2..nnti review lah ye.hehe~

Ezay Hadry said...

yaya: aha alhamdulilah
syuhada: ok..inshaAllah kalau tak busy

Edy Zaidi said...

dah malas nak join contest nuffnang...aritu tiket aznil pun bagi org je...4 tiket sempenan birthday pun malas nak amek..huhu

nora said...

aku x nak join
tapi aku nak hadiah tu je
leh tak??

ENTRY HOT : Lucah Day :p

Ezay Hadry said...

edy zaidi: konsert aznil tak join pun..malas ahh..yang tiket camtu memang malas nak ambik..

Ezay Hadry said...

nora: dah terlepas semalam la nora..ummm tau tak ade drama sket semalam.t citer lam update baru :D

apezs shah said...

so how cerita tu? best tak?

Raji berkata said...

nper ak xpernah dpt ticket free eh o.O

Ezay Hadry said...

apezs shah: tak dapat nak tengok..seat penuh..

Ezay Hadry said...

raji berkata: takpe2 ko dapat JPA..aku jeles..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...