Thursday, March 3, 2011

Buffered earning (BE) ke 4 dari nuffnang

Baik hati sungguh miss nuffnang kat blog aku ni
dapat BE ke 4..iklan Adizero Running & Football kat LR
actually dah lama dapat..duk terperak dalam draft lama ni
haa aku dapat masa selepas aku join contest nuffnang movie Beastly
petang tu join contest, buat entri dan esok nya terus dapat BE ini
adakah itu suratan atau kebetulan?? hahaha macam tajuk lagu
ko tak payah la nyanyi ezay..sore tak sedapp
mungkin itu satu cara korang nak dapat BE kot
bukan cara nyanyi tuh tapi cara masuk contest nuffnang =D
aku memandai je..tapi ada dengar dapat BE ni kadang2 ehsan dari nuffnang
so bagi sapa2 yang tak dapat lagi jangan bimbang
teruskan usaha anda..blog ni pun bukan update banyak entri
padahal blog ni average tak dapat lebih dari 100 traffik pun satu hari
kalau aku tak blogwalking mau nya tak sampai 50 orang datang
mungkin rezeki kot....Alhamdulilah

lagi satu sekarang dengar banyak komplain dari blogger lain
sebab nuffnang lambat sangat nak update earning..tapi kalau ngah ber'BE' je jalan
mungkin nuffnang ada masalah teknikal kot...



sekarang terkilan sebab 2 BE lama dah jadi Metered Earning (ME)
iklan Maxis CNY dan Hong Kong..dah sebulan joget2 kat blog ni
tapi dapat ciput je..hope iklan lain jangan merajuk awal k

*Ini post yang ke 50

15 comments:

nub said...

semat2! haha

Edy Zaidi said...

lama xdpt BE...tengah tunggu cek dr nuffnang je...hehe

semalam dah lg voucher dari MyNewsHub..malam tadi dieorg nak bagi lg, tp xcukup lg org yg komen...dia nak 20 org..dah komen belum?

Ezay Hadry said...

nub: thanks2
edy zaidi: haaa baru je komen..thanks2 Edy

Yaya said...

Wahh, beshnyerrrr!!!!! eh eh iklan tu suma kita boley pilih yer wak.?

Ezay Hadry said...

yaya: tak bole pilih..die tentukan

sarah mohamad said...

dah lama tak dopet BE . :(

.: iEyLa :. said...

xdpt BE pon..uhuhu..
leh blanje KFC t ek..hehe

afique said...

wah bestnyee dapat BE. =)

Ezay Hadry said...

sarah mohamad: takpe2..teruskan blogging

ieyla: hehe ieyla ea banjer

afique: tak besh sgt sbb trafik tak tinggi :(

Mohamad Suffian said...

uuwwwaaaa...dah lama join nuffnang.. tp belom pernah dpt chek lg.. uuwwaaaa...

hana said...

hua....
sye x pnh dpt BE pn.
sabo je la..
haha

Ezay Hadry said...

mohamad suffian: ooo naper tak dapat lg check? bru cashout ek? tgu akhir bulan lah

hana: takpe2 blogging je..nanti insyaAllah datang rezeki tu

mera zati M.z said...

sy baru dapat satu..huhu

nora said...

aku tanak B & E aku nak A
(sblm ko ckp biar aku je yg ckp, yea yea aku sengal pagi ni =p)


ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

Ezay Hadry said...

mera zati: tgu untuk yang ke 2..
nora: ko bukan pagi ni je sengal..tiap2 hari..bhhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...