Wednesday, March 23, 2011

Menang 4 tiket movie Hikayat Merong Mahawangsa


Orang lain semua dah tengok movie ni..
ko ezay baru dapat tiket kah?? Takpe asalkan free
Alhamdulilah...kali ni terima kasih kepada Tupai dan Xpax
kerana masing-masing bagi aku 2 keping tiket movie HMM 
Terima kasih Tupai kerana sekali lagi slogan aku menjadi pilihan
Terima kasih Xpax kerana memilih namaku pemenang lucky draw
2 bulan ni dah bulan aku tengok wayang plak..nasib baik tiket free =D
 tapi aku dah tengok movie ni dengan family aku minggu lepas
movie da beshhh la. lain dari lain movie melayu..credit to KRU
so perasaan untuk tengok kali kedua tu tak muncul disebabkan malas nak kuar

dari Tupai.com, 2 orang lagi geng comper aku..tahniah azwan dan bad
Terima kasih Xpax..

aku dah bagi 2 keping tiket movie ini dari Tupai kat kawan aku
lagi 2 tiket dari Xpax tak tau camne nak dapat..takde mesej
mungkin kurier kat umah kot sebab haritu join mintak alamat umah
kalau boleh yang 2 ni nak bagi kat korang....
mungkin aku wat lucky draw gak nanti
atau takut tak sempat, takut tiket lambat sampai umah terus dah tutup panggung
nanti aku bagitau balik k..kalau yang ni tak sempat ada lagi yang lain..
InsyaAllah yer kalau takde masalah lain

27 comments:

ijam ismail said...

wahhh..congratz...
=)

Ezay Hadry said...

ijam ismail: thank you =D

apik pehe said...

wahhh..tahniah2..yg tiket dari celcom tu..kena telefon operator dia..baru dia bg cara betol untuk dapatkn tiket..huhuhu..

Ezay Hadry said...

owhh ye ke..nanti ezay col operator..

Siti Safiyyah said...

nak jugak tengok... T___T


psstt : Remaja dan Sayang??

krole said...

ikot bole???ngeee~

Henry Zackery said...

saya nak jugak :(

10 Remaja Popular Dunia

Henry Zackery said...

aku da komen da sini dulu.. x update blog lagi ke bro T__T

Dalam Tandas Pun Boleh

cik ziqa said...

seronoknya..mahu jugak bule?wink3~~

::nuRuLaDHar:: said...

wahh..congrets! jeles i~~ hahaa

nora said...

aku dah tak larat nak wish tahniah kat ko

asyik menang je, menyampah

ENTRY HOT : Beku

apezs shah said...

wah saya nak hehe...

Raji berkata said...

aku nak gak
tapi ak dh tgk =.=

MIMIE AIZA said...

bertuah bertuah

mrs Gee :) said...

kalau xsempat .. pos kat sini pun xper tiket tu.. kekeke..

i am S!L4H.. said...

sy x tgok pon lg. T__T
x minat tgok wyg. bole? tp klo dpt tiket free fikir 2,3 jgk la. hahah

Ezay Hadry said...

Siti Safiyyah
jom datang sini..haha

Ezay Hadry said...

krole
meh2 tapi nak domo gak :P

Ezay Hadry said...

Henry Zackery
amboi cepatnya hang komen balik..ok2 da update tuh..thanks k

Ezay Hadry said...

cik ziqa
boleh ajer tu pun kalau dapat awal..
entah2 t dapat lewat dah tutup panggung..takpe2 tunggu tiket seterusnya

Ezay Hadry said...

::nuRuLaDHar::
terima kasih..

Ezay Hadry said...

nora
ko memang huhu kesian aku ko cakap aku menyampah :(

Ezay Hadry said...

apezs shah
ko dah tengok citer tu kan..bagi peluang kat orang lain..hahaha wink3
:P

Ezay Hadry said...

Raji berkata
ko pun sama..bagi can orang lain tengok pulak..

Ezay Hadry said...

MIMIE AIZA
terima kasih t doa2kan lagi ezay supaya lebih bertuah k...

Ezay Hadry said...

mrs Gee :)
hehe jauh tak nak post tu..obersea tidak diterima..haha lol

Ezay Hadry said...

i am S!L4H..
dulu ezay pun mane minat tengok wayang
tengok wayang pun biler dapat tiket free je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...