Monday, March 7, 2011

Double A double quality paper

Assalamualaikum dan salam sejahtera
minggu ni macam2 jadi kat UIA ni
masalah register subjek sem 3 2010/2011
masalah wireless tak boleh sampai harini
sabar jelah kawan2 UIA k..harap yuran je bayar mahal an
sampai nak update blog dan blogwalking pun susah.

 
Alhamdulilah dapat hadiah lagi, setelah lama tak masuk contest
sekarang tak banyak sangat join contest kat facebook dah
disebabkan terlalu banyak sangat contest most likes je =(
tapi haritu atas pujukan kawan comper di facebook
so aku joinlah contest kat facebook Double A Malaysia
tak susah pun nak join..edit gambar sikit tambah ikon Double A
15 orang terawal masuk dapat hadiah dari Double A
tapi tajuk entri ni tak boleh blahh bodek sangat kan


Hadiah kecik2 jer disebabkan contest ni tak susah sangat.tapi still bersyukur  

6 comments:

Yaya said...

Ahhhh, kenapa ezay asyik dapat hadiah jekkkk, wahh sangat jeles okeyyyy!!

Tak konsgi ngan yaya skit ? huhu

Ezay Hadry said...

yaya: jangan jeles..t ezay wat contest la..cume takde idea nak wat contest camne

Fizi said...

hulur sini sikit....hehe

Ezay Hadry said...

fizi: ade kat dumoh la..haha

Raji berkata said...

uish igtkan ni bnder yg kau edit dgn double A
congrts2 ;D
janji menang

aah agree dgn Yaya
asal asyik dpt hadiah jer =.="

Ezay Hadry said...

Raji: bab2 aku edit gambar tak gheti!!
Alhamdulilah rezeki..kalau tak cari rezeki mane nak dapat kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...