Sunday, March 20, 2011

churp-churp vs heartbeat

Korang perasan tak blog aku ada tambah benda baru
haa iklan churp-churp dah letak,kat sidebar kanan atas shoutmix
tutorial mereka memang membantu..cuba la korang klik.
Shahrul Amri tu dari dulu suruh aku letak sebab dia nak klik
dah la baru je cashout pastu dapat masyuk plak!!hehe tahniah.
Muhamad Hafiizi pulak dah berganjak earning bila tempek di blog dia.

Kalau sapa tak register lagi Churp Churp boleh la register bawah ni
tekan je pic tu...rugi tau boleh buat duit free2

ads
KLIK GAMBAR BURUNG CHURP2 INI UNTUK REGISTER

Klik2 jugak jangan tak baca iklan churp-churp/nuffnang tu..
kadang2 iklan die aku sokmo baca sebab ada contest(1st time klik je kot bace)
macam ada post yang lepas aku join dan menang. KAT SINI
Iklan2 ni jangan korang klik sendiri sudah ye..bhahaha
Satu lagi jangan main klik2 sangat nanti kene warning nuffnang
silap hari bulan earning kene potong..ini serius tau!!

Heartbeat pulak baru lagi pada aku
nak join ke tanak..tengok post Mama Zharfan terkejut gak
aha sampai boleh earning negatif..boleh berhutang pulak
atau ada masalah HB tu..tapi baca komen mereka semua negatif

Jom tengok iklan churp-churp

ads

ads

ads

ads

20 comments:

zati embong said...

jat bape lama da dgn nuffnang,baru2 ni bru dpt income,rasa x caye pun ada,nk gelak pun ada.haha

Ezay Hadry said...

aha tau takpe jat..nuffnang sekarang pun ada problem..lambat tol nak hupdate..dulu 1mgu skali skang dh 3 mgu skali..tu pun sikit je dapat..

fLy_AwAy said...

waaa.. betol ke HB ade masalah ?

Ezay Hadry said...

fLy_AwAy: entah la..tak tau sangat..tak daftar pun lagi HB..klu setakat ko pakai ok, ok la kot..tapi dengar orang lain HB banyak masalah..nuffnang pun same

Nurun said...

dgn blog je bole dpt side income. tahniah. bukan sng nk dpt duit smbl ddk aje.

Ezay Hadry said...

nurun: betul3...lagi senang dari duk mintak dari orang..menyusahkan je..

Cik Yana said...

Churpchurp cik Yana tak bergerak mana pun. Banyak dapat income dari Nuffnang dengan youthsays je :)

Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

| cik azeya | said...

nak try gak. bile ni nak kaye. -_-

Ezay Hadry said...

cik yana: betul tuh..churp-churp lambat..nuffnang pun sama..
youthsays cepat je hupdate kan..tapi takley plak nak tempek sini..saingan nuffnang n churp-churp tuh..kalau tak lama dah ezay letak

Ezay Hadry said...

| cik azeya |: jom try..tak rugi pape kalau try..dapat duit lagi..kene bersabar aja

ZWAN SABRI said...

Iklan churp2 ni anak kepada nuffnang ek? or laen punya syarikat? HUHU

Ezay Hadry said...

zwan sabri: aha ada orang cakap anak..adik beradik..haha..sama lah kot..dia bawah company sama..kalau letak memang takde masalah la..

diana said...

akak malas nak join hb..
sebab tak percaya..tunggu la setahun dua lagi kalau hb ni kekal ada,join la..sekarang memang tak nak la..tak percaya.dia bayar kat sorang dua boleh la...cuba bayar untuk 2,3 ribu blogger yang dah pasang hb hampair setengah tahun..?mau bankrap dia..
ok..tu akak teka je!!
heheehh

Ezay Hadry said...

kak diana betul gak tuh, sebab die jual barang je, on9 pulak tuh..dalam 1000 orang adalah 10 orang beli..keuntungan dapat mane entah..takut gak..ezay pun nak tunggu dulu..wallahualam

teratai said...

nuff ~ memang berbaloi,tengah tunggu cek drnya!

HB ~ tak berapa nak percaya, sbb ada duit 'hilang' dlm acount! tp still klik jika ada tnampak dlm blog2...yg letak!

apik pehe said...

hehe..apik da try dah churp2 tu..tapiiiiii...

apik x reti..hahaha

Ezay Hadry said...

teratai: nuff berbaloi kan..tapi lambat gak update earning..paling best bile dapat BE lah...

Ezay Hadry said...

apik pehe: dah try tapi tak reti..tak reti camne??

Raji berkata said...

iklan ni boleh kecikkan kan?
slalu ak tgk org letak yg kcik2 comel2 jer

Ezay Hadry said...

Raji berkata: boleh2..cuma adjust kat html code dia je...aku saje letak besar2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...