Tuesday, March 22, 2011

Semakan Keputusan SPM 2010 online 23 Mac 2011

Keputusan SPM 2010 bakal keluar pada tanggal 23 Mac 2011
mungkin aku antara orang yang terlambat dah tahu tarikh ini =D
sekarang calon2 SPM 2010 dapat semak keputusan SPM 2010 online
buat pertama kalinya mereka dah boleh semak online..tak macam dulu
jeles lah jugak tapi nanti kene ambik jugak slip keputusan tu 
mungkin kemudahan disediakan pada yang tak dapat datang
tapi lagi relevan kalau pergi sendiri ambik keputusan..baru cuak.

mesti cuak kan nak tau keputusan SPM ni
Laman web semakan keputusan SPM 2010 online tidak ketahui lagi
mungkin jugak laman web dari kerajaan yang sudah ada
bukan itu sahaja mereka juga boleh semak keputusan SPM 2010
dengan bantuan Khidmat Pesanan Ringkas (SMS)  
lagi senang pada sapa2 yang takde internet kat umah
semua di hujung jari dan tetikus anda..

Jadi 3 cara calon-calon SPM 2010 boleh semak keputusan SPM anda:
1) Dengan hadirkan diri ke sekolah/pusat untuk mengambil keputusan anda

2) Semakan Keputusan SPM 2010 online pada 23 Mac 2011
*laman web belum diketahui

3) Semakan Keputusan SPM 2010 melalui Khidmat Pesanan Ringkas (SMS)
*cara menyemak keputusan spm melalui sms
SPM SEMAK <Nombor KP> <Nombor Giliran> dan hantar ke 15888
 
Kita doakan semua yang terbaik untuk mereka ni..
termasuk adik gurl ezay..moga2 dapat keputusan cemerlang
bukan sahaja cemerlang di dunia tapi juga di akhirat..
InshaAllah

Cool je..anda mesti boleh..papoy cakap boleh
GOOD LUCK FOR YOU AND MY LIL SISTER
  pssss: suka tengok citer Despicable Me ni..hehe

15 comments:

apik pehe said...

harap sangat adik2 aku yg blogger ni dapat keputusan yg cemerlang..aminnn

Ezay Hadry said...

apik pehe:inshaAllah kita doakan sama2 lah yer

NUR AIN AZMAN said...

good luck.
Hope your result gempak, insyaALLAH
(:

NUR AIN AZMAN said...

hehe, maap2. tersilap, huhu

zati embong said...

good luck semua!adik jat dis year spm.betul la,kita kakak n abg2 dia plak yg cuak ni.

Ezay Hadry said...

nur ain azman: bukan ezay ambik result tapi adik gurl ezay..takpe2 :D

Ezay Hadry said...

zati embong: oo adik jat taun ni..good luck tuk adik jat jugak taun ni..tau takpe abang2 n kakak2 plak cuak

KUREKURE COMEL said...

adik mina tu tgh cuak..smpai tereksiden....hihihi...

Ezay Hadry said...

sampai tereksiden adik mina cuak? hope cepat sembuh la sebab dah esok nak ambik result tuh

Heidi Shafiq said...

bersiap sedia cari bangunan plg tggi utk terjun.. :P

Cik TeN10 said...

Good luck for all.. yakin boleh !! :)

Henry Zackery said...

mesti berdebar tahap gaban kan..hehe..
gud luck !!

Artis Kembar

nora said...

ape result adik ko???
dia ok tak???

ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

Eazy Izzuddin said...

dah kluar result!
alhamdulillah
;)

Raji berkata said...

alhamdulillah semuanya dh selesai ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...