Tuesday, January 25, 2011

tupperware cap 'tupperware'

Sudah tamat midsem test part sebelum cuti raya cina 
so terus rasa gatal keyboard nak update blog..hehe
masih ingat lagi iklan tupperware ini kat nuffnang ads anda???

 so haritu aku try la tekan iklan ni kat blog sendiri tau..haha
advertiser tu suh tengok video dia (tapi dalam bahasa cina la)
pas tengok video yang tak paham2 aku tengok tu, kena jawab la soalan
soalan omputih la plak..so aku jawab la dengan bantuan website dia

last2 aku dapat msg dari tupperware brands 
yang bagitau aku pemenang week 3 untuk survey tu
Alhamdulilah syukur sangat2
sebab tak pernah pakai botol air cap tupperware ni
dapat 2 botol air cap tupperware ni..











MOTS: cuba la jugak korang tengok iklan yang korang tempek tiap2 aritu...mne tau rezeki datang bergolek..




8 comments:

Amyna said...

Fuhhh...Tahniah ehh. Rezki2. :-)

Ezay Hadry said...

thanks amyna..

nora said...

ko menang lagi???

uiks tahniah tahniah

apezs shah said...

wah tahniah...


follow here.

apezs shah said...

wah tahniah...


follow here.

apezs shah said...

wah tahniah...


follow here.

Ezay Hadry said...

nora: haa thanks tau

Ezay Hadry said...

apezs: maseh2 bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...