Monday, February 28, 2011

Menang octo bear dari CIMB BANK

Antara salah satu hadiah yang lambat 
dan sangat susah untuk sampai rumah
CIMB Bank tak alert pun..kasihan aku kan..
last2 aku komplen baru la col
Lucky Draw ini dah lama, tahun lepas sudeh 
Alhamdulilah dapat octo bear..comel sangat walaupun kecik
hahaha padahal aku tak sentuh lagi..tengok gambar je cam korang
sebab aku tak balik rumah lagi..semua hadiah duk rumah je
adik-adik ngan parents la merasa dulu hadiah tuh
bhahaaha takpe lah suka tengok mereka dapat hadiah
haaa octo bear CIMB Bank ini pun bagi akak
sebab akak dia rajin topup untuk adik yang terchinta ini =D

OCTO namanya, mungkin sebab macam sotong octopus kot nama camtu

Kalau suke octo bear ni, ce like ce like bawah ni

22 comments:

zati embong said...
This comment has been removed by the author.
ku izzati said...

nak gak octo bear nie..
ce pos kat ku..haha

.: iEyLa :. said...

haha...wat sotong goreng celup tepung best ni..haha

Ezay Hadry said...

jat: tol tu besh wat lauk
ku izzati: haha posman dtg sini nk bg ni pun cm tk ikhlas awww
ieyla: memang la besh..rindu sotong celup tepung ganu

ku izzati said...

ezay~~
die swuh pos kat ku la tu..comfirm seikhlas hati die kasi..hahaha

Ezay Hadry said...

ku izzati: haha maibe :D postman yang sama gak hantar barang sebelum ni..dah kenal

Cik TeN10 said...

Toink!..Toink!..Toink!..
eh eh eh.. melompat2 pulak octo nih..hidup lg rupenye.. chumell bangat!! nk culik ahh.. hikhik :p

ïêmå å¢klê§ said...

comeynya,,,
nak jugak.. nak jugak...

Ezay Hadry said...

cik Ten10: melompat samapai kat cikten eh?? hehe g culik ngan akak ezay :D

iema ackles: memang comey..pergi culik ngan akak ezay

n@jwamz said...

comeyyyy!!!! wat bantal pelukk sedap nih...

Ezay Hadry said...

n@jwamz: kecik je tuh..kalau ezay tak muat la nak peluk, octo kecik sgt

Yaya said...

Wahhh giler comell :)))
sotonggggg

Ezay Hadry said...

thanks yaya

fairuz said...

comel pulak aku tengok. bagi aku jelah. bahahhaa

Ezay Hadry said...

fairuz:mata die cam ko lah..besar!!!

NasZ said...

Nak satu!!!

nora said...

ko ni memang budak bertuah betul ar

menyampah (tetiba =p)

Ezay Hadry said...

nasz: ada satu je :P
nora: thanks nora..menyampah pun komen gak :P

DaK CoMoT said...

masak kicap pown sodappp...ahaha

Ezay Hadry said...

dak comot: memang sodapp la tuh..

Edy Zaidi said...

best buat pelok tu..huhu

Anonymous said...

Usually I do not learn post on [url=http://www.saclongchampfr2013.eu/bagages-sac-double-portable-longchamp-c-11_12.html]Sac Double Portable Longchamp solde[/url] blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Sac Double Portable Longchamp solde [url=http://www.saclongchampfr2013.eu/sac-en-bandouli%C3%A8re-longchamp-c-1.html]Sac En Bandoulière Longchamp solde[/url] , Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite great article.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...