Saturday, April 30, 2011

Undi ezay kat senarai peserta contest blog tercantik

CONTEST DAH TAMAT....TERIMA KASIH YANG MENGUNDI

Kawan-kawan ezay nak mintak tolong korang semua
jom undi blog ezay ni untuk contest blog tercantik anjuran woot2
walaupun aku tahu blog ni tak cantik tapi nak join jugak...bhahaha
ada 70 blog yang bertanding, ramai familiar..abis la blog ko ezay

1st
Korang mesti follow dulu blog iniwootwoot.com
kalau tak follow tak valid vote korang itu..

2nd
Korang klik entri ini
cari blog ezay nombor 58
58 http://ezayhadry.blogspot.com
TICK sebelah kiri nombor dan nama blog ezay
dan tekan butang VOTE kat bawah entri itu

Terima kasih banyak2 pada yang dah undi
pada yang tak undi lagi tu jom mengundi =D
jangan lupa bagitau juga dekat kawan2 lain suh vote..

psss: like juga entri ni dengan automatik korang dah bantu ezay promot ^^

CONTEST dah TAMAT..terima kasihs yang undi

20 comments:

Wansteddy Tales said...

dah vote utk ezay, akk doakan murah rezeki utk ezay. good luck ya :D

jaya jr said...

haha,tanding sokmo ezay...ganas2

kim heeruul said...

otw...gud luck..^^

Syat0za Zai said...

nape den x tau pasal pertandingan ni?!! haha

azi nur said...

wahh gud luck ye~ :))

Shamsuddin Amin said...

bestnyer tersenarai dalam blog tercanteq...=)

EB said...

Ok done.. hehehe..
Good luck Hadry...

Raji berkata said...

hahaha ak pun msuk gak weh
ala xsmpat la nk meraih undi gak T.T

Henry Zackery said...

template blog anda kemas dan simple :)

[ VIDEO ] Mesti Tengok

~Nabilah~ said...

gud luck k....moga2 mng... :)

Ezay Hadry said...

thanks tau semua yang mengundi..tak dapat nak kejar dah..takpe2 try lagi contest ni belum tamat :D

hawiz said...
This comment has been removed by the author.
hawiz said...

gud luck yer..hihi

tomato said...

wahhh gud luk ye ^^

Caythrine Amanda said...

rajin yea join n update contest :)

Suhami Ahmad said...

Wah Ezay, gud luck ek...somga dapat terbaekk

Cik Bidadari said...

vote ke? akak usha sat tau....insyallah

أديبه اسماعيل said...

UDAH VOTE

hans said...

good luck

chemay said...

gudluckkk..
*smbil pergi cari name ezay dekat situ*
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...