Sunday, April 17, 2011

Hadiah saguhati

Assalamualaikum.
Alhamdulilah semua hadiah dari Tupai sudah sampai
Terima kasih kepada kak Ruha (geng comper) mengepos barang2,
baru je hantar semalam tu keesokannya dah sampai, 
better pakai GDEX courier la ye kawan2 sebab memang cepat,
bukan macam yang tu, dijamin sampai esok awww..hihi

 Perasaan sangat teruja untuk buka bungkusan
haha padahal hadiah biase je kot..wakluuu
jom jom tengok hadiah tu....

2 keping tiket movie CUN..courtesy from Tayangan Unggul

Sucker Punch Merchandise, topi, poster, 2Xtiket, alas cawan, paper bag

RIO Merchandise, patung jewel, topi, set alat tulus,2Xtiket
Nak dijadikan cerita pada malam tu
kebetulan sepupu kecik ezay datang
si kakak tu, lupe yer, ce tengok POST NI
haa kebetulan dia datang patung jewel tu ezay kasi la kat dia
abis tu takkan ezay nak maen patung tu pulak..hihi
apa lagi snap pic la pulak dengan 'model' ni..
suka lah yer dapat Patung jewel dengan set alat tulis..comel kakak
psss: Tidak ada masalah kalau patung diletakkan dalam rumah,
dengan syarat patung tu korang kena selalu main,
macam yang ada teddy bear buat bantal peluk..  
Wallahualam..

10 comments:

jaya jr said...

haha,menang hadioh saje ezay..baru betol blogger gini..mantap2

Cik Bidadari said...

bestnya dapat hadiah nie... adoi... jelesnya....

azi nur said...

wahh bezzzzzz nye!!

zati embong said...

hihi.bnyak hadiah ezay dapat ni.hihi

KUREKURE COMEL said...

baru nak mintak anak patung tu...hehehe...


byk betul hadiahnya...perhhh..
lumayan..hihihi

apik pehe said...

huhu..banyaknyer hadiah dia dapat..hehe

kim heeruul said...

perh..!!
sucker punch..
xnak ajak aku kerw weyh..?
haha

Raji berkata said...

woahhh Rio nyer plushie
ak nk gak weh
hahaha

Mr iz said...

he he he tahniah la ye...he he he.... cantik..he he he

Caythrine Amanda said...

cumel sgt....nak jugak! heee ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...