Wednesday, April 13, 2011

Free Pretzel by Auntie Anne's Tomorrow

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
tadi duk sibuk2 cari contest dalam FB
terjumpa la promotion ni kat Auntie Anne's Malaysia FB 
sempena sambutan ulangtahun yang ke 15 tahun di Malaysia
Pretzel PERCUMA diberi esok 14 April 2011
hanya pada pukul 11.00AM-2.00PM
terhad untuk 2000 Pretzel sahaja
yang penting no string attached
maksudnya takde tali tersambung..haha gurau je
maksudnya tak payah beli apa2 untuk dapat free tu..

gambar diambil dari page FB Auntie Anne's Malaysia

Cawangan2 yang dipilih hanyalah untuk KL sahaja
melepas ezay..tulah balik kampung awal sangat...
Cawangan Berjaya Times Square
Cawangan Alamanda Putrajaya
Cawangan The Mall
Cawangan AEON Cheras Selatan

Esok beratur panjang2 pun korang berbaloi
sebab Pretzel dia memang best la..
boleh pilih sama ada nak Original atau Cinnamon Sugar

Pretzel Original

Pretzel Cinnamon Sugar
Rupa-rupanya kat Johor Bahru dah buat minggu lepas
pastu minggu depan kat Penang pulak
kalau nak tau dekat mana lokasi spesifik
dan follow di twitter mereka kat  SINI   


psss: Auntie Anne's tak mau send delivery kat ezay free ke?? hihi
maklumlah Ganu mane de..


18 comments:

Wansteddy Tales said...

akak dah hint kat hubby p beratur esok kat times square sekali dia jawab "esok tarikh tutup sebut harga la... (kerja dia)" maknenya xde can nk makan free huhu.... pos la kat diriku satuuuuu hohoho

Ezay Hadry said...

takpe akak...konfirm ramai esok...nanti la akak beli..ezay mne sempat..kat kampung dah

kim heeruul said...

pperhh...rugi kalo xgi..

Ezay Hadry said...

kim heeruul: belanja la aku satu..haha

[sutera kasih] said...

owhh..mknn rupanya..ingtkan apala td hehe

Ezay Hadry said...

[sutera kasih] : hehe abistu igt ape..

jaya jr said...

dok rajin makan pon roti ni..haha

Ezay Hadry said...

jaya jr: aku pun baru rasa mase duk kat PJ dlu..sedap2

apik pehe said...

hehe..x pernah rasa la bnda gini..

aienzunnur said...

sedap..=p

Ezay Hadry said...

apik pehe: best2...ezay pun bru je try nye

Ezay Hadry said...

aienzunnur: haa memang betul2 sedap liao..hihi

Caythrine Amanda said...

saua sangat taksub sama auntie anne's! hee sedap kan!

Caythrine Amanda said...

ops..saya~

hawiz said...

wahh...cam best jer..hik3

apik pehe said...

haha..ezay..agak2 kt kuantan ader ke x?hahaha

Opah Kentang said...

Pretzel Cinnamon Sugar

macam sedapp jeee..lol

:)

Ezay Hadry said...

Caythrine Amanda:yeye sedap sangat..bau mengasyikkan

hawiz: mestilah best, kalau tak best aku tak makan..hehe

apik pehe: ntah la kat ECM takde ke? megamall?

Opah Kentang: try la Opah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...