Tuesday, April 12, 2011

Aktiviti sempena cuti semester

Assalamualaikum, baik tak semua?
ezay demam la..baru balik kampung sempena cuti semester ni
maklumlah semua paper boleh jawab dengan 'senang' nya..bhaha
Sampai rumah terus demam..jangan cakap university sick sudah
takde makne nak rindu2 UIA ni..mungkin rindu classmate Korea kot..opss

Agak-agak korang la apa nak dibuat kalau cuti semester ni ye
nak ajak kawan keluar? semua duk kat U lagi..UIA je cuti awal sangat
nak main futsal? main ngan family jelah..haha
nak blogwalking ngan update blog? takkan tu saje nak buat..
 
nak download movie? dah sedut2 banyak movie kat LAN bilik kawan aritu

 
Boring jugak duk rumah saje..
 
 
psss: nak tanya kalau earning Nuffnang dah boleh cashout 
korang rekemen supaya ezay terus cashout atau simpan dulu??
nak cashout tu agak2 tarikh bile sesuai??

26 comments:

.: iEyLa :. said...

ezay da balik ke???
baru nk suh blnje akk mkn mcD..hehe

kim heeruul said...

better keluar kan skrg..
leh blnje aku..hahaha

Ezay Hadry said...

.: iEyLa :. aha dah balik 9hb lepas..akak dah abis exam kan?

Ezay Hadry said...

kim heeruul: jom..karok lagu kPop n jpop..hahaha

Yaya said...

Simpan dulu bg banyak, baru puas hatiiii :) wahh download pakai idm eh, memang laju. lama xdownloadd

NURUL NADIAH MAMAT said...

wah...bestnya dah hbs exam...
uitm lg smggu br start....
btw...kmpul duit dulu...
dah mggunung br kuarkan...ngeee~~~

Ezay Hadry said...

Yaya: simpan dulu ek? ummm..
aha pakai idm la laju..kih3..

Ezay Hadry said...

NURUL NADIAH MAMAT: aha uitm lmbt lagi start kan..sebab akak ezay pun same jugak...

hawiz said...

wow...xtau pon..hehe

Opah Kentang said...

cuti sampai bulan 9 ke????

hm,,,g keje laaaa..ade duit..

untung ade cuti sem.... opah xde..
ngeee.

:P

NURUL NADIAH MAMAT said...

tapi korang hbs cuti awal kan...hii...

KUREKURE COMEL said...

wahhh...seronoknye cuti...balik kg cepat2....



baik simpan dulu....hehehe...mina pun tgh tahan takmau kuar.....hehehe

niesz said...

best nye! nk cuti jgk..huhu..kalau niesz nak rest cukup2..heee..

Ezay Hadry said...

hawiz: ni baru nak habaq mai

Ezay Hadry said...

Opah Kentang: takde la sampai bulan 9..ezay ambik short sem,,cuti smpai bulan prtengahan bln 5 aje..

Ezay Hadry said...

NURUL NADIAH MAMAT: aha awal la abis cuti..masuk prtengahan bulan 5

Ezay Hadry said...

KUREKURE COMEL: dah kat kampung pun mina...ingat nak simpan gak..tapi kalau buat kuar pastu simpan kat bank dapat gak naik..

Ezay Hadry said...

niesz: betul2..nak rehat cukup2 la ni..sampai terlebih pulak rehat nye..hehe

i am S!L4H.. said...

wahh best nye die paper dh abis. hehe dok rumah tdo smpai lebam je. haha

dh bleh cash out dh? cash out je cpt takut nti ilang plak nilai dlm tu. sy pnah bace ad org kne mcm tu. ish3.

Ezay Hadry said...

i am S!L4H: hehe takpe2 kiteorang msuk cepat pulak nanti mase korang cuti...aha ezay pun pernah ternampak post tu..agak mengerikan kalau lesap camtu..

Mr iz said...

behati hati masa memandu...eh cuti...he he he... simpan je kalau nak kluarkan juga jgn lupa bg tau aku...he he he

apik pehe said...

heheh.simpan dulu..orang kater..kalo dah lebih banyak..BE pon akn datang banyak lg..tp tu worang kata la..bukan apik kata..hehe

Ezay Hadry said...

Mr iz: simpan ye..asal nak kuar gtau ko pulak..haha ko la datang kat aku

Ezay Hadry said...

apik pehe: ye ke..camtu pulak..umm takut jadi kes2 orang akaun die kosong n hilang je

zati embong said...

awalnya ezay cuti.daha lama.cari kerja la dik.hihi

Ezay Hadry said...

cuti kejap je jat..bukan 5 bulan..cuti 1 bulan sebab semester pendek ambik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...