Sunday, April 24, 2011

Treasure Hunt edisi indoor

Assalamualaikum dan bersua kembali
mintak maaf pada semua kawan2 sebab ezay sangat busy
bukan busy exam la..exam dah habis dah..cuti pun busy ye
busy sebab ezay join satu contest treasure hunt kat portal Mynewshub.my


Korang boleh rujuk mechanism contest nya di sini news hunt fever  
Treasure hunt ni agak menarik sebab 3 klu diberi untuk cari 1 tajuk
tajuk artikel tersebut mestilah cari di portal mynewshub.my itu
Sehari kena jawab 3 soalan dan kumpul sampai seminggu
sebab itu busy sangat nak update blog dan tak datang blog korang
Treasure hunt dah masuk season yang ke-2..season ni lagi mencabar
Season 1 pun ezay join cuma takde rezeki untuk menang apa-apa
tahniah kepada abang Daniel edy kerana dapat Ipad2 pada season 1
takde rezeki lagi season 1 ezay join pulak season 2..
Hadiah utama kali ni voucher JUSCO RM1200..

Tadi pukul 12pm baru sahaja selesai season 2
soalan yang begitu mencabar kali ni sampai berdenyut2 kepala ni
doa-doakan agar ezay dapat menang sesuatu untuk season 2 ni
memang tak berharap sangat untuk menang sebab bagi ezay
masuk contest ni kadang2 untuk kepuasan dan melatih diri

Season 3 pun dah nak start jugak dalam minggu ni
Hadiah lagi menarik sebab dapat laptop apple
jadi ezay nak ajak korang semua masuklah join sekali
komen artikel dalam portal tu pun dapat hadiah voucher tau

psss: blog ezay dapat 2 lagi BE, pelik jugak buka web nuffnang tadi
ezay mane lah update tiap2 hari, trafik pun bawah 50 sehari
betul ke orang cakap nuffnang bagi BE ehsan untuk blogger baru??
Tapi tak kisah la dan terima kasih kepada nuffnang kerana pilih blog ezay

7 comments:

kim heeruul said...

gud luck..

memanjang dpt dri nuffnang..aku xdpt2 lg..=(

Ezay Hadry said...

thanks kim..umm ntah la aku pn pelik..rezeki takkan nak tolak kan :P

Mr iz said...

good luck ezay... kalau ada rezeki adalah tu ye...he he he...

zati embong said...

good luck dik!hihi ni mesti yg singgah klik2 kan.hihi

~Nabilah~ said...

huyyooo!!!mcm mnarik jer...btw,gud luck...

KUREKURE COMEL said...

lumayan betul hadiahnye....hope menang ye....hihihi...



betul lah..nuff bg be byk kn...

KUREKURE COMEL said...

lumayan betul hadiahnye....hope menang ye....hihihi...



betul lah..nuff bg be byk kn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...