Sunday, May 1, 2011

Lucky me..

Alhamdulilah dan sangat bersyukur
sejak akhir-akhir ni dapat menang contest lucky draw je
padahal diri ni tak pernah bertuah...hahaha
selalu kalau contest lucky dikaitkan dengan random.org
minggu lepas sangat busy dengan contest lain
sambil2 contest treasure hunt mynewshub jugak
tak berpeluang lagi nak join contest blogger
terima kasih dan maaf pada sapa2 yang ajak atau tag ezay tau
 minggu ni kalau boleh nak gak join contest blog korang
inshaAllah kalau sempat sebelum nak balik belajar dah ni
aha dah nak balik tau!! kejap je cuti..10mei dah start kelas
shhhh!!! kalau korang baru start cuti mase tu jangan komen tau =(

Alhamdulilah dapat voucher Tony Roma's..tapi 1 meal mahal, tak cukup..haha
Dapat botol ekslusif dari MBF Credit Card..berangan nak sign up tapi tak dapat
dan yang paling best dapat cash $.$
dah seminggu, baruku tau dapat..patut la gatal tangan kanan
Lol...jangan percaya cakap orang2 tua..haha
dapat cash ni dari Facebook F&N Fruit Tree..thank you

haa jauh la nak dapat GP tu..Galaxy Tab..doksoh berangan la ezay
ezay dapat yang last sekali tuh..Alhamdulilah bolehla tampung yuran naik tu
tak sangka pulak kenaikan yuran tu masuk dalam Malaysiakini

19 comments:

kim heeruul said...

mmg luck ko la..
tahniah

Ezay Hadry said...

sama2..

Suhami Ahmad said...

hoyeyyy...tahniah!

Ezay Hadry said...

thank you suhaimi ahmad

AyuArjuna BiGoshh said...

:) bagus ezay :)

Ezay Hadry said...

bertuah je tu madam..syukur2

Ini Kisah Tia said...

dah rezeki . hehee . tahniah2 !

Yaya said...

Cayalah ezaaayyyyy!!!!!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah bro..xpe dapat sikit pun janji menang..rasa berbalaoi..

apik pehe said...

hahahah..boleh la bahagikan untuk aku gak

Cik Bidadari said...

wahhh... tumpg gmbira.... akak tk penh dpt... tgk ahapun best yeak? heeeeeeeeeeee

azi nur said...

wahh besttttnyee!!

zati embong said...

hihi,congrats ezay!

Prince Halilintar said...

bertuahnya kamu..apepon2 congartz la ye..bukan senang nk jadi org bertuah..syukur la dapatkan..prince tumpang gembira sbg kawan je la..

salam kenal dari prince..

Caythrine Amanda said...

tahniah tahniah tahniah...

Mr iz said...

wah ko ni memang orang yang bertauh la ezay... aku ingat kau ni lahir time bulan penuh kot....he he he he....tahniah la ye...he he he

KUREKURE COMEL said...

perhhh..syok la tu....hehehe...tahniah....


lsp ni blh blnje mkn kat kafe..hihihi

i am S!L4H.. said...

nk komen jgk nk komen. baru je cuti ujung bln 4 aritu. sampai bln 7. ngeee
eh pelik la. kate cuti 5 bulan uia. hmm?

Opah Kentang said...

rezeki masing la ezay..tol tak?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...