Sunday, April 3, 2011

keputusan anugerah bintang popular berita harian 2010

Assalamualaikum. jangan marah sebab sempat gak update
saje2 ni sebab stress study..malam ni memang tak tengok abpbh2010
padahal tak minat sangat pun, cuma saja nak post pasal ni..
grrr!!jangan marah lagi..hehe nak marah pasai pe??
ummm tapi kan bagus kalau tukar nama lain ke
kan bagus kalau semua artis tu tutup aurat kan
kan bagus kalau artis tu tak melalok2 sangat..
jaga adab dan jaga tatasusila dan pergaulan..

Psss: Zizan ke Lisa Surihani yer menang..hahaha =D

10 comments:

Raji berkata said...

huhu ak pun xminat sgt xD
so xtgk lah

magibon said...

Aku ade tengok tadi. Tapi putus-putus la. Sebab aku main game Dota. :) Anyway, nak ucapkan tahniah kepada yang menang tu especially to Remy Ishak yang kacak tu.

apik pehe said...

betol2..artis kiter skang ni dah macam2..haishhh

Yaya said...

Tapi aku suke sam menang, hehehe

Shamsuddin Amin said...

x best pon...
tgok part sape mng paling popular je...

ok jg la SAM mng...
x la tgoh asyik org same je mng..^^

KUREKURE COMEL said...

sengal ye....ingat kan kptsn la td...

blajar2...budak2 tak blh tgk..hehehe

Cik TeN10 said...

semalam niat nk teman adk tgk mentor tak tahu plak ada abpbh tu.. buka2 tv lorhh.. tgk je la.. xabes pn.. tgk jap da ngntok plak.. tu yg try search kt youtube.. tgk2 jmpe video usop tu.. haha

Sham said...

salam kenal...

tengok bolehla kot tp jangan sampai lalai dah ler...;)

zati embong said...

jat ade tertengok show psal miera yg pakai seksi 2.ade ke dia ckp mentaliti org malaysia ni xleh nk terima tgk org pakai seksi sikit

kesian kat dia.jauh betul hanyut.tercengang jat dgr dia ckp cmtu.

kim heeruul said...

hak hak..sempat hang update ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...