Saturday, February 5, 2011

conso prize dari Ambank

Menang consolation dari Ambank
contest Best Caption dari Fb Ambank Rapunzel
conso je..huhu tapi syukur Alhamdulilah dah
top10 dapat duit tau..at least RM100
aku dapat no 11..sikit je lagi..haha tamak betul aku ni..
actually dah tahun lepas contest ni cuma winners je baru umum
so mesti korang tertanya2 apakah hadiah conso yang aku dapat tu
hahaha ade ke yang nak tertanya2?? aku je yang menggedik sangat kot

senarai nama pemenang untuk contest ni
ni haa hadiah nye..1 set beg and stationary dari Ambank
so masalah nya sekarang hadiah ni memang tak sesuai untuk aku
nak bagi adik2 sume dah besa..dah tingkatan 3,5
kalau aku pakai alamatnya tak kahwin2 la aku..hehe
semalam mak sedara aku datang
bawak anak2 nya..sepupu aku la tu
anak kecik2 je belaka..aku pun bagi kat dia
pastu ajak dia bergambar dengan beg tu sekali
anak dia dah la comel2..geram weyh nak chubit
orang ganu cakap comel lote...
memang sesuai la untuk budak camtu
nama Nurul Arina Diyanah..tapi panggil kakak
abang die pun kena panggil dia kakak..hehehe comel
dah sedia tu nak pergi sekolah!! hehe

nape garu2 kepala tu kakak??   haaa comel kan?

20 comments:

kim heeruul said...

comel kowt hadiah tu..hhaha

Ezay Hadry said...

comel tuk budak2 jelah kim wey..
kalau tuk aku mmg tk comel

SYAFIQAH / S said...

comel comel hadiah tue :)

perindu_خلافة said...

hahah.. memg sesuai sgt bila brg2 tu semua dapat kat sepupu yg comel tu, memg dah rezeqi 'kakak' agaknya ^__^,

congratz bro~

Ezay Hadry said...

syafiqah/s: aha comel..thanks
perindu: dh rezeki die tu..suke btul bile kakak dapat..semangat nak g sekolah

little cart00n said...

wah! rapunzel kot!
comel je..
ehehhe

Ezay Hadry said...

little cartoon:
yup rapunzel mmg comel
tp syg tak dpt patung die

r-5 said...

hahaha bertuah sungguh budak kecet comel kiut miut tu~ datang je uma hang terus dapat bengrapunzel tu. haha. wah. nasib rambut dia tak panjag klu tak sejibik mcm rapunzel time baby. hehehe

Orang Kampung said...

comel lote sngguh budak tu..
Tuan Blog try la pakai plak..
post kt sini.. msti lgi comel lote.. haha..

btw.. aku ada tag hng utk contest ni..
http://ikutdanaku.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-queenpink-teka-teki.html

Mr. TN_SkY said...

ahaha..conso ke ape janji mng..congrats!:-D


KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

Ezay Hadry said...

r-5:hehe kakak memang berangan tu nak simpan rmbut panjang cam rapunzel gak..hehe thanks

Ezay Hadry said...

orang kampung: hehe klu tuan blog pakai kalah la rapunzel tu..ngeh3
t aku tgk ye contest tu..sbb skang baru msuk stdy balik

mr tn_sky: terima kasih

Wansteddy Tales said...

Ezay, itu pun tamak... itu petanda comper yang nak up kan semangat mengontest beliau. kata hakak untuk menyokong sambil memperbetulkan stetmen tersebut hahahha... tahniah Ezay! ia tetap besh walopun kita xnk pakai, janji menang! ngeh3 :D

Ezay Hadry said...

thanks kak wan..kak wan pun kurang nye..menang iphone 4 terus senyap ye..hehe

Mama Kembar 3 said...

congrats! hadiah consol pun hadiah gak, cute plak beg tu... model yg menggayakan beg tu laagi cute hehe

Ezay Hadry said...

tulah mama kembar 3..ezay dh bsyukur
mmg cute beg tu..model lagi lah..hehe

zati embong said...

a ah sgt cOmel.try bawak beg tu g site,mesti buruh2 indon jeling2 manja O.o

Ezay Hadry said...

zati: mmg comel beg tu..
bhahaha takkan ezay plak nak bawak..hehe

Cik Cammy Lia said...

tomelnye bb tuh

Ezay Hadry said...

bukan bb tau..kakak tu..kena panggil kakak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...