Tuesday, February 8, 2011

back to 'school' again

Ahad lepas setelah meredah hampir 8 jam ke KL
normal 5 jam je dari KT
jem teruk giler kat LPT ngan Karak
sampai jua ku kat UIA pukul 7.30pm

balik2 terus teringat assignment dan report
bhahaha bau mereka membantutkan aku nak tidur kejap
banyak plak tu..oh noo, aku suka kerja last minit..ngeh3
so minggu ni start 'sekolah' balik..hehe dan 2 test dunia menunggu

harini plak duk godek2 web nuffnang
terkejut sangat sebab asal traffic 4 Februari yilek..kosong
ada masalah ke? nuffnang takde feedback ke bagitau sebab ek?
rugi2 dah la ngah BE ni..haaa sebut pasal BE ni
Alhamdulilah pas aku check traffic macam biasa check earning
dapat satu lagi BE..BE ke 3..iklan dari AXE Police Standard
terima kasih nuffnang..tapi BE yang lama naik ciput je
mesti BE korang gempak gila kan..
aku takley nak challenge redmummy
kalau rabun lagi..klik untuk tanak rabun..hehe

minggu ni banyak test so kurang la nak update blog dan BW
rugi la sebab BE ngah banyak..
tapi pelajaran mesti diutamakan..BE bila2 boleh datang balik..



22 comments:

zero said...

Selamat kembali ke alam "persekolahan" hehehe

Ezay Hadry said...

hehe zero ko perli aku tu

bakrihussin said...

salam dah follow dah jom follow balik ok

p/s: Http://www.dunialelakimaskulin.com/

Ezay Hadry said...

thanks bakrihussin

F.A.R said...

selamat jawab test,
selamat buat asgmnt.
dengar cite jalan jem kt highway tu sbb ade kerete rosak n kehabisan minyak.
hehehe.

Ezay Hadry said...

thanks F.A.R
aha btul gak tp lebih pade kete kot
sebab bnyak sangat kete kat atas highway tu..smpai terpaksa lalu jalan kampung perkmpungan orang asli..hehe

zati embong said...

eh?perkampungan org asli yg mane?

Ezay Hadry said...

yup zati embong..jalan lama nak g KL dari karak..tye ayah awak mesti tau
pastu terus smpai ke gombak..

maya said...

hohoho...tahniah...rezeki...belajar....

zati embong said...

haha..sedih tol.suruh tnya ayah.next month r tnya.balik kg baru leh tanya O.o

Ezay Hadry said...

maya: maseh2 yer

Ezay Hadry said...

zati: haha cmni mula2 masuk kot bandar bentong..pastu ikut air kolam panas apa ntah..pastu ikut je msti de signbod ke KL..pstu smpai genting sempah str8 je ikut genting n ada simpang ke gombak..str8 sampai gombak..
tp sepanjang pjalanan mabuk dlu la sebab jalan pun smpit,tinggi, simpang siur..de pkampungan org asli situ

chemay said...

pelajaran msti diutamakan..
suka ayat tersebuttt
heeee
;D

Ezay Hadry said...

chemay: bhahaha cakap je tu..tapi stdy last minit gak..

Cik Cammy Lia said...

sem ke berapa ni?belaja molek2 eh :-D

Ezay Hadry said...

baru sem ke 2..thanks yer cik cammy lia

AngahSayang2314 said...

ada juga angah nie dah kosong nieeee macam mana nak buat?????

Ezay Hadry said...

hurmm kosong lame dah ke?
sebab kadang2 iklan dia oun jarang muncul..
kalau kosong dah lama be dh tamat kot..ntah la

AngahSayang2314 said...

tak tahu nak cakap macam mana puas tukar2 kat manage blog tapi tetap tak masuk lagi mungkin nak kena cash kan kottt tapi nak tunggu manyakkkkkkk leh hehehee

nadiah daud said...

congrate !! :DD
sy dah dua minggu x de BE.

wuwu -__-*

Ezay Hadry said...

angah: maybe nuffnang ngah de probs kot
nadiah: tengs ye..tp takde mse lg nk BW..exam week..

maya said...

hoho...tahniah...sebab BE ada...maya ni tak muncul2 dah BE...sedih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...