Saturday, February 19, 2011

lucky follower

Masa itu deras berjalan 
blog aku dah 3 bulan rupanya
start dari 14 Nov 2010 sampai sekarang
Alhamdulilah baru kutahu kusuka menulis=>
walaupun gaya bahasa yang tak seberapa
penggunaan kata yang entah apa2
tatabahasa entah kemana-mana
amboi berpantun plak aku ni
bajet contest slogan ke? bhahaha

Mintak maaf la banyak2 kepada 2 blogger bertuah ni
sebab lambat nak bagitau yang korang follower
yang ke 300, 400 blog ni
(padahal korang dah tahu kan)


follower ke 300


Jom kita kenal2 dengan blogger ni..


haa header die memang nice...
ni dia CIK TEN10 kita..belajar kat Sendai, Japan...fuhhhh jauh tuh
ambik kos Electronic Engineering pulak..respect la sebab kos tu jarang gurl minat
anak sulong dari 4 adik beradik ni agak nakal...die la cakap..hehe
apa menarik kat blog cikTen10 ni
-blog dia ringan
-lawa background
-entri simple tak serabut sangat which i like
jangan lupa follow blog cik Ten10 ni k


follower ke 400
 drum roll

-

-

-

cik Arina
Arina, 20yo, belajar di Kolej PolyTech Mara Bangi
peramah, suka berkawan dan dah ada orang teristimewa k..
merah nye header dia sama macam ladybird tu..

blog die memang nice..tersusun..de corak2 pulak
heart2 lagi..hehe ada cursor ribbon gak
jangan lupa singgah blog cik Arina kita...
dan follow dia jugak..mesti dia suka

6 comments:

arina said...

hehe . tengs ya awak ;)wah ade tulis sudah berpunye gituu ye ;) wee ~

Ezay Hadry said...

no biggie =D
bhahaha saje je tuh
sori lah ye lewat

arina said...

hee . okay ;)ehh , sokey laa awak :)

Cik TeN10 said...

wah2..terharunye.. btw thanks ya.. :)

Ezay Hadry said...

arina: :)
cit ten10: welcome..sori la cincai2 je..

Kayheshyutaibah said...

follower ptama tadok adiah ke?? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...