Monday, February 21, 2011

hadiah kecik2 jer...

Midterm exam dah abis yaw..Alhamdulilah
yay!! masa untuk berblogging dan cari contest
ummm..aku tak pernah lagi join contest blog anjuran blogger ni
teringin nak masuk..thanks dan sorry blogger2 yang tag me join contest
tak sempat nak join masa tu busy sikit..busy sangat tu

Tahun ni berazam nak join banyak sikit contest..kalau de masa InsyaAllah
azam tahun ni actually nak menang ipad or iphone
besar angan2 ni..padahal nak menang GP bukan senang
sangat jeles dengan madam ayu sebab madam dah dapat ipad
dan loket RM6K dari Habib Jewel untuk bulan ni..
tahniah tahniah madam..memang kreatif madam..tumpang gembira

Ezay menang hadiah kecik2 je madam =)
tapi Alhamdulilah la dapat jugak dari takde langsung
rezeki datang takkan nak tolak kan
Alhamdulilah syukur sangat2..dah dapat rezeki kena kongsi aw
kali ni dapat tshirt Tron dari Everyone connects
haaa kalau bab2 t shirt ni sampai rumah mesti saiz XL punya.. 
bhahaha dorunk ni dah tau ke aku badan besar haa??


suka sangat tshirt Tron ni..nice giler
1st ingatkan plain t shirt je..belakang de gambar lagi


dapat cheerios dari Nestle...besh uhhh makan 1st time ni

8 comments:

Edy Zaidi said...

okla tu..something is better then nothing

Wansteddy Tales said...

Besh....! hakak xpernah join cntest atau lucky draw utk dptkn consumer product, ada link2 tu share la dgn akak Ezay hohoho

Ezay Hadry said...

edy zaidi: haa betul
kak wan: ok2..t kalau de pape ezay share k..insyaAllah

Cik TeN10 said...

ok lah tu kn.. kecik2 pn dpt jgak adiah.. sy xpenah dpt pn.. haha sy ni pemalas join contest.. kdg2 je.. btw good luck!! semoga angan2 tu jd kenyataan! :)

AyuArjuna BiGoshh said...

ezay- insyaallah ezay ada rezeki thn ni mng barang Mac..apapun jangan lupa study ya...:) :)

Ezay Hadry said...

cikten10: thanks yer..doa kt ezay k..
madam ayu: amin...aha thanks madam ingatkan..mmg study 1st priority cume tension je msti join contest..tmpt release tnsion :P

sicKo^ said...

kalau jumpa contest yang best2, share skali yek..

Ezay Hadry said...

insyaAllah sicko...t kalau de contest best2 ezay share kt blog k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...