Sunday, February 13, 2011

minyak free dari Petronas

Alhamdulilah dikurnia kesihatan baik lagi untuk menulis ni
setelah seminggu tak update blog yaw!!
terus update blog selepas je balik dari exam tadi
weekend pun de exam...huhuhu
taknak cakap pasal exam td =(

minggu lepas dapat panggilan dari ABX express
bukan panggilan hangit ye..
mereka call untuk hantar hadiah dari Petronas ni
Syukur sangat2 sebab dapat jugak akhirnya hadiah ni
dah berzaman tunggu hadiah ni.. 2 bulan je
1st time join contest dari Petronas ni,FB Petronasbrands.
dapat voucher gift card RM50..Terima kasih Petronas
boleh guna untuk minyak petrol dan barangan di mesra Petronas

haa tu kad yang colourful tuh...

Kenapa selimut Dear Nestle ade kat situ??
minggu lepas gak dapat hadiah dari Nestle =)
happy lagi, tapi macam biase tuh selimut untuk bayi je
aku takde adik kecik lagilah anak =D
ingat nak bagi kat sepupu kecik..

hurmm terfikir nak buat contest plak ni 
asyik join contest orang je
teringin gak nak wat contest sendiri..
tunggu ye =J



16 comments:

F.A.R said...

ahhhh~
seronoknye selalu menang contest :D
tahniah yew.

Ezay Hadry said...

F.A.R: thanks..alah hadiah kecik2 je..bukan GP pon..

Achiq said...

Tahniah... Baik hati betul PETRONAS. Saya ari tu dapat 5000 point free untuk kad mesra....

Ezay Hadry said...

ye je Achiq...besh tu
yang contest tbaru petronas kn?..
ezay baru je nak wat kad mesra..

Puteri Balqis said...

tak pernah lg menang=(

Adzriel AB said...

wah...nak juga. kalau kereata kecik saya boleh tahan 10 hari ni.

topimagine said...

wah.. seronoknye menang contest... cm ni sy pon nk masok pape contest la :P

Ezay Hadry said...

Puteri Balqis: takpe nanti rajin2 la join

Adzriel AB: hehe tunggu contest ezay nk anjur..

topimagine: terima kasih..jom2 join

farah fauzi said...

bestnyer dapat minyak free...tambah2 minyak mahal skang..

Ezay Hadry said...

thank you farah fauzi..aha dhla minyak mahal skang..

Yaya said...

wahh, seronok dier ehhh :)

Qalam_Firdaus said...

kemah-kiming mg. supo pok mat...hehe

Ezay Hadry said...

yaya:sonok la..hehe

qalam_firdaus: bhahaha bkpe lok pok mat??

Fizi said...

cepat2 buat contest...aku pun nak join gak.hehe

Cik TeN10 said...

Rajin betul awk join contest.. menang plak tu.. congrates!! (",)

Ezay Hadry said...

aha dulu jelah rajin cik ten10
skang dh malas plak...btw thanks k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...