Thursday, February 24, 2011

Won invitation to Nuffnang Premiere Screening - Beastly

Assalamualaikum para blogger, silent reader, stalker
mood happy masih lagi menyelubungi
sebab baru2 ni aku masuk contest nuffnang
First time ni masuk contest dari nuffnang
Alhamdulilah menang..slogan yang aku buat 1 malam tu
akhirnya buahkan hasil..kalau tak ingat slogan tu
ce datang ce datang SINI!!!!

 ucapan terima kasih kepada kak wan 
sebab suruh ezay check email menang ke tak
Alhamdulilah kita sama2 menang kak

rentetan email dari Nuffnang...bukan nak menunjuk2 tapi just nak share =D
psttt: semalam tengok Screening True Grit kat One Utama..tak best sangat..banyak drama...banyak bercakap..pape pun thanks to cinemaonline sebab bagi tiket

Yay!!!katak si katak lompat dah takde kat blog aku dan blog korang..

20 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh..g tgk movie xajak..hehe

Ezay Hadry said...

haha..tktau la bole pegi ke tak..

ghost writer said...

bila plak turn aku nih...asyik orang lain jer..jeles!

NURUL NADIAH MAMAT said...

tahniah....

Ezay Hadry said...

ghost writer: tkpe nanti ade lah tu rezeki..yang penting cuba dan gigih berusaha dulu

nurul nadiah mamat: terima kasih

Blogger Malaya said...
This comment has been removed by the author.
Mrdaha said...

Waaa.. TAHNIAH bro!! aku tak pernah dapat pape dari nuffnang. ha3. jelez2.. :P

rossoneri said...

hehe jumpa di sana juga :D

Ezay Hadry said...

mrdaha: takpe2 t cube2 la masuk..
kalau kalah takpe yang penting pengalaman..

Ezay Hadry said...

rossoneri:insyaAllah kalau pergi..gratz gak menang

Yaya said...

bestnyeee :))) nak ikutttt

Ezay Hadry said...

yaya: jom!! hehe

Cik Tqah said...

wa..beshnye..tgk kt gsc mid kan? boleh juin :P

Ezay Hadry said...

bkn..kt cathay e@curve...
ezay pun tktau bole p ke tak

Juli said...

nice nyer dapt invites dari nufnang..bole la kena lagi otai2 nufnangn kat situ nnt..

Ezay Hadry said...

juli: terima kasih..

Dhia Delisha said...

entah bile lak rezeki dhia ek... huhuhu...

Ezay Hadry said...

dhia: insyaAllah cube dan gigih selalu..rezeki ade di mane2

afique said...

fuh tiket free doh. nanti kalau dapat lagi ajak la aku pegi dengan kau. haha =P

Ezay Hadry said...

afique: hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...