Tuesday, February 22, 2011

2 screening movies 23/2(rabu)......dilemma!!

Movie              : Sanctum (2D)
Date/time        : 9.00pm, Wednesday 23rd Feb 2011
Venue             : Hall 3, GSC Berjaya Times Square

 Minggu lepas dapat email dari ThunderMatch dan dapat movie ticket
citer Sanctum (2D) malam esok(23/2) pukul 9pm dekat BTS
 masalah skang nih, semalam godek2 laman web cinemaonline
tengok la senarai pemenang movie ticket True Grit
terkejut gak sebab namaku ada di sana..
dan HARI SAMA...WAKTU SAMA dengan citer Sanctum tadi..
tapi CITER LAIN..TEMPAT LAIN hehe
 nak pergi B Times Square atau One utama ek?

ni senarai pemenang movie tickets untuk movie True Grit dari cinemaonline
 jadi nak tanya pendapat blogger2 sekalian
movie mane lebih best?
Sanctum tu macam best
James Cameron tu producer Sanctum
True Grit pun best jugak
sebab Matt Damon tu berlakon...

owhh aku dalam dilemma
Sanctum dah kuar panggung,
True Grit tak kuar lagi..

17 comments:

Wansteddy Tales said...

kalau akak akk suka Sanctum kot coz James Cameron tu superb marvelos pnya director. lagipun sanctrum ni in 3D kan? kalau kuar panggung confirm tiket dia mahal dr movie biasa. tp ezay pilihlah ikut minat ;)

sicKo^ said...

tiket untuk movie yg kurang best tu bagi aku yek..

sembil9n said...

lme dh xtgk wyg :(

Ezay Hadry said...

kak wan: haa btul tp kawan de cakap Sanctum tak besh!! kalau de donlod nak g tengok True grit je..
tapi kalau tak g Sanctum rugi gak..sebab de Goodie bag n gifts..bhahaha tamak disitu

Sicko: hehe mintak maaf aww..sbb abg ezay dh booking.. :P next time insyaAllah

Ezay Hadry said...

sembilan9: haa samelah, ni pun baru dapat tengok..curi mase sket..nasib la kelas kansel malam uhh..

AYAI said...

pg thunder match !! :D

Mr Daha said...

True grit bro.. dgr cambest. :P

Mr Daha said...

True grit bro.. dgr cambest. :P

Ezay Hadry said...

ayai: haa lom wat keputusan lg ni
mr daha: tu ah..hope benar org ckp

kim heeruul said...

tgk jer dedua..kan senang..kah kah kah

albalang said...

kasi la kawan2 1 movie.. hehe

Fizi said...

bagi kat ak se....hehe

Cik TeN10 said...

alamak..skang ni ngah full ngn mood drama korea la.. silap timing la ko tanya.. hihi

yg mna cte action?.kl aku aku pilih cte action.. kl dh xtau sgt nk pilih ko buat lucky draw lah.. haha

AyuArjuna BiGoshh said...

gi tgk kembar siang hahahaha

Ezay Hadry said...

kim heerul: haha kalau la boleh tgk dua2...tamak uhh

albalang: nak bagi cume abg dah ambik...t kalau de ley wat contest kt blog yer

Fizi: next time k

cikTen10: haha korea sgt tiap2 ari bosang gak..ni pun dh lme tak tengok wyg..citer true grit la aksi

madam ayu: haha best ke citer tu eh madam?

Farhana Sahri said...

bestnye...heehee

Ezay Hadry said...

farhana: tak best bile dilemma aww..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...