Wednesday, February 2, 2011

cake voucher!!

1st terima kasih pada kak Wan Rofiza Afie
beliau ni kawan kenalan dalam FB, kaki contest gak
 terima kasih kerana voucher kek ini
dapat cake voucher ni dari contest KL Lifestyle Magazine

kek dia memang nampak sedap ah!!
tak dapat lagi tapi dah kechur air liur kawe
hope2 lagi sedap dari indulgence Resipi rahsia itu..hehe
tapi yang peliknya kek ini beroperasi secara delivery dan on9..(aku je kot yang pelik)
takde kedai pun...kalau taknak mereka hantar rumah pun takpe.die de pickup point
nak order pun kena call 3 hari sebelum nak makan
memang betul2 fresh la nanti kek ni
dan memang free delivery macam Dominos
takde free voucher lambat hantar macam Dominos ke??hehe
cuma beroperasi kat area KL dan PJ je
kalau nak tahu lebih lanjut pasal kek2 dia..
mereka sedia menerima tempahan majlis2 harijadi, perkahwinan
jenguk website mereka http://humblebeginnings.com.my/

dah promot2 ni takde voucher lebih ke?? bhahaha
 
hahh ni die voucher cake tu...
ni kek yang menang tu...tapi saiz large la..ngan tambah topping strawberi

aku nak guna voucher ni untuk hari jadi mak aku terutamanya
dan keluarga aku...kita makan ramai2 nanti yer...
nom nom nom nom nom!!! best nya
insyaAllah kalau panjang umur



16 comments:

mira madihah said...

mak aih, untung laa. Hee

Cikgu Fikri said...

wah...
tahniah...
:)

Ezay Hadry said...

mira madihah: thanks

Ezay Hadry said...

cikgu fikri: mekasih =D

nora said...

klau ko dapt voucher lebih post2 kat aku sikit

lalalalla ;p


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

Ezay Hadry said...

haha kalau dpt voucher lebih la...tp tk dpt gak nora

axyummi tyashaaz said...

nok jugok!! hehe

Ezay Hadry said...

meh la...haha..nok jugok :P

nasiha sakina said...

best ngat ke weh?? huhu nak tryyy laaa ;D

Ezay Hadry said...

aku mne try lagi siha wey! aku bru je nok gune voucher tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah..best

anamizu said...

wahh besnye..dpt kek besar eh?? hihi

cik ana folow ye ^^
recent post : |sape HAQ???|

qasehraihan said...

wow..untungnyerr..

Ezay Hadry said...

lydia: thank u
anamizu: aha besar..topping lagi :D

Ezay Hadry said...

qasehraihan: terima kasih

T'nie on the Blog said...

niat nk try hummble beginning nih dh lama..cuma kt jb nih kene order online...sedap ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...