Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday #3

Tengok dulu 


Alhamdulilah..Dah segar sikit bangun sahur(bodek jew tu)..jom sahur!!

33 comments:

AfiekJibril said...

pe benda tu??..

ArulchelseA said...

tmpal kat tapak kaki tu ni..de guna jugak benda ni..tp org ckp benda tu tipu..xtau la kebenarnanya..

Ezay Hadry said...

afiekjibril: detox patch

arulchelsea: aha aku tak percaya gak ekcelli..dah bace pun pasal semua ni kat blog aidid tu..tapi dah bagi free try jelah

muhamad hanif said...

ahahah,

ayah aku rajin guna bendaalah ni.

Hans said...

komen aku pun sama cam arul
dgr citer macam tu la

Mohd Khairi Khadzir said...

bnyknye toksin..hehe

Azham Vosovic said...

hehehe, ni mesti toksin makan fast food ni heheheh

Anif Abdullah| AA said...

detox.. banyak b'kerja ke bulan puasa ni?

kim heeruul said...

mcm teh uncang da aku tgk..keh keh keh

cik tikah said...

segar badan lepas pakai detox. kan? hehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

apakah??? ini wahai ezay...sungguh misteri..

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

ta pena tgok bnde ni .. so juz ley senyum jew n ta perlu kate ape2 .. :D

Cik TeN10 said...

amboi.. awlnye worldless wednesday die.. >.<

ari ni terlebih selera sahur.. terlebih kenyang pulak.. hihi >.<

Far8 budak baik said...

ingt kuih ape tadi...
hahahaha..gile lahhh
macam berkesan je kn..
mesti hilang habis lenguh2
tu kan..habis toksin2 dlm badan tu
knnnn..wahhhhhh =)

Miz Novexx said...

nak satu boleh?? pagi ni tak bertenaga betul nak bangun sahur, adessss

khaifaiz said...

mak aii.. hitamnye ezay

.: iEyLa :. said...

ezay...t anta kat akk sket ek..
nk jgk bngun2 segar..cewahh..hihi

khairul akmal azman said...

ni yg letak or tampal kat kaki kan..?
buang toksid

Tukang Karut said...

banyak nya toksid!

apik pehe said...

perghhh...hitam legam..hehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

ooo . detox . ye ke tipu ? asal Tia tak tau ni ? arghhhhh ~ huhuh :)

Prince Halilintar said...

hitamnya..byk toksin2 keluar tu..

taliff said...

Ehh, yer ker tipu? Owhhh..baru tahu pulak lepas membaca komen2 orang di atas....huhuhuhu.....Tertanya sudah ...

ZWAN SABRI said...

ni mesti yang tampal kat kaki tu kan? kan?

MySuaraBlog: Sila Duduk Rapat2, JANGAN Duduk Renggang2

ILA HonEyBuNNy said...

mama suka pakai boh dekat kakai tu...

tapi xpernah cuba lak..buang toksin kan...bagus2..

Bidadari Syurga said...

byk toksin ya rupanya ezay nie? samalah kita....

aleen aiden said...

pergh....itam!Hu3

Abu Huzaifah said...

detox buang toksin... hihi

dill said...

ok ke pakai mende ni ezay?

dill.

Asrul "iLham" Sany said...

ni pad kurus ekkk?

p/s : Patot le slalu singgah blog ni tak nampak entri baru...rupenye di bawah hohoho

saiazuan said...

xpernah tmpal pun..nk tmpal kt ne? huhu

teha said...

haa.. bestt kan pkai bnde nie.. hehe

i am S!L4H.. said...

perghhhhh~

phewwww.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...