Friday, August 12, 2011

Sample sample untuk dimenangi

Assalamualaikum 
agak busy sikit minggu ni..
atau buat2 busy entah ler
mintak maaf pada sesiapa yang komen dan dah jenguk
nanti ezay balas balik..tak sempat gak nak jenguk entri korang
Haaa..pasal jadual kat WW tu tak konfirm lagi..
memang banyak 17.5..tak mampoo kot nak bawak
nanti ada lah 1 subjek akan ku drop 

Dah!! Tajuk pasal sample sample je 
aku dah terlebih mengarut!!!
Jom sapa2 nak sample best2 untuk dimenangi
sebut saja sample mestilah untuk semua
dan paling best free kot..ko beli ke?? aku dapat free

Sample 1: Campbell Soup

pada yang demam2 tu atau tak sihat
boleh la boleh register dan dapat free sup best ini
kalau nak lebih..guna lah akaun fb laki or bini ke, beradik, mak ayah =P
dah dorang bagi 1000 untuk direbuti..apa tunggu lagi..
cepat sementara masih ada.

Sample 2: Garnier Body LightExtra Sample
Produk terbaru Garnier...

Takde sample untuk Lisa Surihani ok

Cara untuk memenangi:
2-Komen kat page Garnier dengan tag kawan korang
bagi sebab kenapa korang suruh dia pakai
(kira macam promot kat kawan gitu la)
tapi ayat hati2 lah sikit..jangan pedas tau..agak2

contoh: 
fb korang: Hi @ezay hadry, saya rasa anda patut mencuba 
Garnier Body LightExtra sebab dapat melembabkan kulit( lembab ke lembap)*fail BM

3- Emails details (nama dan alamat) korang dan rakan ditag ke garnier.msia@faceboo.com  

Sample 3: MamyPoko diapers

Untuk yang ada bayi kecil atau adik2 kecil sahaja =P
Pada laki bini yang dah merancang tu elok sangat lah 

p/s: dah nama pun sample, jangan la korang harap banyak dia hantar,
jangan la harap besar2 pack dia hantar =P
rasa2 macam nak buat 1 page untuk freebies la..ok ke tak??
sebab haritu kan JOMTTS facebook ada bagi topup RM5 percuma
baru je nak share tapi cepat je habis..


22 comments:

Prince Halilintar said...

alamak xde yg berkenan la dihati utk sample2 tue..hehe

khaifaiz said...

rasa mcm nk join mamy poko la... nak standby utk anak.. (padahal tak kahwin lagi)

Tukang Karut said...

nak masuk pun rasa macam tak berapa kena je...

Asrul "iLham" Sany said...

gua nak sample fasha sandha bley? hahaha

zati embong said...

hahaha sengal la asrul.haha.perlu ke nk fasha sandha.haha

Opah Kentang said...

hihih...opah tak reti nk join2 mende alah nieh..:P

khairul akmal azman said...

le try luck ni..manew taw gua le win

ABU said...

wah banyak contest...:D

ILA HonEyBuNNy said...

xkira..nak jugak sample lisa surihani..hehe

banyaknya ambl sbjk..org sem depan ambil 12 ja..ehheh

ZWAN SABRI said...

wah! banyaknye.. xtaw nk pilih yang mana satu.. tapi yang pampers tu, kompemlah tak.. HAHA


MySuaraBlog: Bible Di Link Blog Anda

Far8 budak baik said...

tu ar kauu lama gile menghilang..
rindu gile kot aku kat kau..
tahu ar prereg smgt sgt..
hahahahahaa =p

i am S!L4H.. said...

buatkan buatkan. hahahha

aleen aiden said...

perghh,mintak skali 6 skali 7 terus xbley?hi3

jaya jr said...

garnier aaron aziz ade dok?haha..fahrin ke..

Saiazuan said...

hurmm.. bkn tuk lelaki... huhu

kim heeruul said...

ipad or iphone tak ada ke ..? haha

Lea IsNaw! said...

wah..nak yg campbell tu la

ïêmå å¢klê§ said...

best gak sample2 die...
pampers pun bagi jela kat jiran2..
hihi

KimiCnoL said...

gua nak sample campbell tue la..nak buat stok setahun..haha

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeeeeee... akak datanggggggggggggggg.///

mykhalis said...

mesti dah habis dah sekarang ni..wuuuuu

Faraa Eiman's said...

macam best , hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...