Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday #5 that's so true


p/s off topic: contest Advertorial dah tamat(sticky post tu)
mintak tolong KLIK banner advertorial mynewshub (kaler kelabu tu) entri bawah ni...
takde chance dah nak menang,
tapi nak suruh korang support jugak Portal tu..
Yuyu pun join contest ni

35 comments:

Tukang Karut said...

gambar yang last tu macam betul je... mana la makcik clearner tu faham... kalau faham dia pun mungkin dah jadi pengetua kot... huhu...

i am S!L4H.. said...

hahahaha
*eh adekah t'bawa2 sketsa di luar td? hahahaha

klaka la. student remember, empty??
cleaning lady? pitammm
hahaha =p

Miz Novexx said...

sengal betul gambar last tuh!! hahah

.: iEyLa :. said...

macam2 ek ezay...
that is soooo true...

ArulchelseA said...

dia cuak jugak tu...kih kih kih

dill said...

sangat kiut! ada kebenarannya~

dill.

L said...

huhu.. support2!!

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

ïêmå å¢klê§ said...

haha..
bab yang student 2 paling betul

Hans said...

hahahaha
makcik cleaner pandang lagi tak faham

iKhRam said...

hahaha..
kadang2 pendidikan skrg ni terlalu berorientasikan peperiksaan.. huh

jgn sampai mak cik cleaner pun teringin nak mengulang periksa sudah.. ? hehehe..

cik dila said...

student tak ingat ape2,tp bile jawab ezam je jawapan panjang kemain. hahaha. goreng habis-habisan eh..

teha said...

hoho.. lawak jee kartun tu !

zati embong said...

aha!lec ajar sikit je tp kuar exam punya susah kan.haha

Far8 budak baik said...

hahaha student tak ingt ape ape pun..
tapi klo exam mesti kene ingt byk
gile topik kn..
hahahaha stylahhhhh

jaya jr said...

haha..maroh mok cik cleaner..dok paham mende satu sa ekpom..haha

sitihalisa said...

lol. mmg betol la sgt tuh. hahahha

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

tertarik gambar last jugak....sampai fening makcik cleaner tu tgk tau..hahhaha

Lea IsNaw! said...

comel perbandingan dua neh
yg paling suka yg tgh tu

- abdul hadi abdul muti - said...

hahaha.betul jugak kan? haha. especially makcik kleaner tu. kesian dia.

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha gambar2 yg cute...:D

Saiazuan said...

haha xD

apik pehe said...

takper..asalkan dah cuba

Faraa Eiman's said...

no 6 ! muahaha

Opah Kentang said...

ape pun tak boleh kalau dah makcik cleaner tengok mende alah kat whiteboard /blackboard..hak2. :P

tia @ Ini Kisah Tia said...

ala bunyik macam sedih aje .. huhuu .. yuyu zulaikha ek?

Bluewendy said...

gagaga.. kesian kat mak cik cleaner...=0

Cik TeN10 said...

haha ..betul3 ..setuju sangat !!

Azham Vosovic said...

sesuai sgt utk cikgu2 hehehhe

Fathiah Hamim said...

ehh cleaning lady pun kekadang tau kottt. hehe

kim heeruul said...

asl cleaner tu marah.?

buyat(bebola tomato) said...

hahaha what student remember. =.=

Edy Zaidi said...

good luck la untuk semua contest yang masuk...:)

YOUsoF said...

KEHKEHKEH... Benar dan benar! ;D

mykhalis said...

wahahahha..stuju sesetuju tujunya

MIMIE AIZA said...

ahaha.. betullah student mmg x igt ape2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...