Tuesday, August 16, 2011

Portal Berita Mynewshub sejagat (STICKY POST)

*ENTRI BARU DI BAWAH

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl



SILA KLIK PADA BANNER NI UNTUK MENGETAHUI CONTEST INI

"SATU PERUBAHAN" cogan kata bagi portal akhbar masa kini Mynewshub
Sajian berita terkini yang menjanjikan kelainan dari segi kandungan, teknik penggayaan cerita dan kesasihan.

Jom kenali akhbar online ini.

                                 •.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.˙·٠•●♥​ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.
           
Berita terkini hiburan sensasi,
Macam2 berita ada kat sini,
Ada yang dah basi, ada yang tak kering gusi,
Tetapi padat, ringkas, mudah fahami,
kalau nak tau bacalah sendiri
Jom klik S I N I 

                               •.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.˙·٠•●♥​ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.


Tanggal 24 Januari 2011 sehingga sekarang pelbagai sajian berita diketengahkan merangkupi pelbagai cakup bidang termasuklah politik, ekonomi, sukan, kesihatan dan hiburan.
Sebagai contoh dalam bidang politik yang tidak memihak mana-mana pihak dan tidak berselindung menceritakan cerita-cerita benar baik dari kerajaan atau pembangkang.

Dua medium bahasa dalam portal ini
Bahasa Melayu  http://mynewshub.my/bm/
Bahasa Inggeris  http://mynewshub.my/   

Disyorkan juga kepada mereka yang berminat kepada GiveAway
anda datang ke portal yang betul di mana mynewshub telah berjaya menganjurkan peraduan hebat dan ganjaran menarik telah dan akan diberi.

Antara hadiah yang telah dimenangi pembaca. Gambar diambil dari Portal Mynewshub


Pembabitan ezay dalam portal ini melalui contest pertamanya "Saya suka nokia kerana..." mynewshub telah menghadiahkan lebih 20 telefon bimbit nokia C3, contest seterusnya PABM, komen dan menang, News HUNT season 1-season 4 sekarang, share n win

Alhamdulilah..antara hadiah yang ezay menang dalam mynewshub. Jika ezay boleh, mengapa tidak anda??
Sedikit sebanyak tentang contest terkini:



Asus Eee Pad Transformer jadi impian,
Setiap malam beratur di wall tunggu soalan,
Tekan refresh sampai lenguh tangan,
Tepat pukul 11pm tunggu jawapan,
Alamak!! tersalah pilihan..frust memanjang.

Mynewshub Facebook di hati,
Jack Mynewshub admin sejati,
Konco-konco(Fans) berebut share berita sana sini,
Penuh wall berita berulang kali,
Terus semua hendak promot diri,
Supaya dapat hadiah misteri. =)

Sekian dari ezay
Pembaca setia...
Jangan lupa like FB mynewshub



*Entri melekat sehingga 16hb Ogos sempena Contest Advertorial anjuran Mynewshub

50 comments:

سيتي عإيشه Aisyah said...

wah best2 :)

Far8 budak baik said...

sumpahh aku baru tahu tau..
hahahahahaha...
yg mynewshub tu..
selalu berita harian on9 je
ekekeke

Tukang Karut said...

aku pun baru tahu...

Opah Kentang said...

owh..masuk contest ye :)
gud luck :)

Ezay Hadry said...

ecah: thanks..ecah punye lagi best..

Far8: takpe2..dah kenal t ley jenguk slalu

TK: jom2 usha tengok

Ummi Dania Yasmine said...

info terkini dgn mynewshub...menarik nih....

Ezay Hadry said...

Opah: aha..thanks yer

Ezay Hadry said...

Ummi Dania Yasmine: betul2 kak..cepat je update..tak cayer g tengok..contoh briter bola semalam, dah separuh mase dah update keputusan

Ummi Dania Yasmine said...

ye ke izzil? cepat yer beritanya....ok ok akak pantas ke sana...

i am S!L4H.. said...

cayalah ezad. bru tau jgk ni. haha

Ezay Hadry said...

Ummi Dania Yasmine: jom join GiveAway gak..ade contest terbaru plak pasnih..hehe

Silah: takpe2..dah tau tu jom lepak2 sane plak

MIMIE AIZA said...

waaahhh menarik

Ezay Hadry said...

mimie aiza: thanks..like fanpage mynewshub..malam ni ade kuiz lagi..

SyUhAdA said...

besnye..
gudluck ea..
syu cam nak join jgk la..

Bidadari Syurga said...

amboi best...

Ezay Hadry said...

Syu: Jom2 join..pasni ade contest lagi tau kat mynewshub facebook tu

Bidadari Syurga: memang best..admin yang sporting..jangan lupa bookmark ye :)

Cik TeN10 said...

baru ku tahu.. thanks yup !!

Suhami Ahmad said...

bagus ni...skrg mostly paper berat sebelah

Hans said...

wah
menarik plak contest dia

jaya jr said...

haha..mynewshub punye berita bagus..berita tak meloya dan hairan..tp lemoh laig laa bab kontest2 ni..bile x tau nk join

Edy Zaidi said...

good luck yer...semua orang berebut nak hadiah tu...aku tarik diri awal2...hehe

khaifaiz said...

ni yg nak join gak ni... rasenyer boleh ker

Asrul "iLham" Sany said...

cam menarik...mau cube tgk

;D

Wansteddy Tales said...

caiyo2 ezay! semoga menang dengan penuh gaya :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

waw !! bestttt :)

iKhRam said...

wow..
byk tarikan news nie..

khairul akmal azman said...

hadiah2 yg mantop!

Mr iz said...

sama lah baru juga tau ni...he he he... murah rezeki ezay ni...he he he

Ezay Hadry said...

berita menarik kan..tak berat sebelah..adil je..contest pun menarik sangat2..sekarang contest buat video..jangan lupe tengok portal dia pasal syarat2 terbaru contest video tu

Miz Novexx said...

gempak la hadiah2 dia... hehe, baru tahu pasal ni, thanks for the sharing

ghost writer said...

lumayan..lumayan...lumayan

gratis..gratis..gratis..

Ezay Hadry said...

lumayan sungguh..tak rugi pun..baca dapat ilmu then join GA dia dapat hadiah...hadiah gempak2 plak

hamzah ian said...

baru ku tahu ada web ni.. huhu

Asrul "iLham" Sany said...

wah hadiah2 yg best...

ibnuismail said...

pergh~ kuat contest mg.hehe

azi nur said...

perghh mantapp la!!

cik sakdi said...

amboi dah mcm seloka dah, best2. xpelah. kite sanggup xmasuk sbb nak kamu menang, ekekeke

AfiekJibril said...

woah...lumayan gile hadiah!..

Ezay Hadry said...

rajin2 jnguk tau portal ni..dan jangan lupe like de FB

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://www.coretanfadlisabri.blogspot.com/

Abu Huzaifah said...

best2... :D

mykhalis said...

baru kenal lagi newshub ni..tengok pada hadiah masyuk gile

bunga said...

wahhh....best2..aggaaaa

SyUhAdA said...

gudluck ezay..~

merahitujambu said...

bestnyaaa

Hans said...

nih kalau menang seronok la ko
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Raji and Yeen said...

menarik nih ..thanz ezay :D

cik tikah said...

awesome lah hadiah-hadiah dia. hehe...

Tea Dno said...

pehh best gila hadiah!

Abang Stalker said...

wah..o.O hadiah dia x bole blah.lumayan kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...