Monday, August 22, 2011

4X movie passes cars 2 sape nak??

Assalamualaikum 
Terima kasih banyak2 yang doakan ezay cepat sembuh =)
Alhamdulilah dah beransur pulih, alhamdulilah tak ganggu untuk berpuasa 
*motepp nak jugak bagitau* lol
dapat jugak update blog malam ni..

Alhamdulilah jugak rezeki murah bulan Ramadhan ni
cuma kene tunggu konfirmkan balik jer =)
ok, balik tajuk atas..panjang betul merepek
ezay dapat tiket wayang baru baru ni 
tak dapat nak ambik tiket ni sebab dah balik kampung
better bagi kat kawan2 dari burn tiket wayang
Dapat movie pass The Smurfs dari contest MSN hotmail
movie Cars 2 dari contest the Times bookshop
ok movie pass The Smurfs sudah ambik di kawan2 FB ezay
sekarang tinggal movie pass untuk Cars 2
memang save untuk kawan blogger

--------------------------------TIKET HABIS-------------------------------

Ada sape2 nak tak?? ha'a FREE *taknak jugak??*
Eh rugi taknak 4 tiket tu?? *bawak keluarga cukop :P*
Movie pass tu korang boleh tengok bila2 selagi ditayangkan di pawagam 
Ada hadiah t shirt jugak 1 helai tambah mini car toolkit

Tapi hadiah kene ambik la..ambik kat Pavilion KL
*tempat biasa korang shopping tu, ezay cuci mate je* 
 Kedai Times The Bookshop, level 6 dalam Pavi tu..
Kena ambik hadiah sama ada esok sehingga 30hb Ogos ni

Keutamaan blogger yang duk KL/SEL atau ada kat KL/SEL masa tu
19hb-30hb Ogos
*cer tekang untuk tengok hadiah lebih jelas


*cer tekang untuk keterangan lebih lanjut
Cepat!!! sapa nak cepat bagitau!! terhad untuk 1 orang je
kalau berminat sila email ke airjie78@gmail.com
nanti ezay uruskan pasal perkara lanjut tu..

Yang lain jangan risau..tunggu yer XD
mood tengah berbunga2 nak bagi hadiah

p/s: Mynewshub adakan GiveAway duit raya lagi,
sebanyak RM100 telah dimenangi,
sekarang RM100 lagi direbut,
jom tengok lebih lanjut>>> http://bit.ly/pvaweU

32 comments:

i am S!L4H.. said...

nak tshirtttttt je. bole??
=p

ILA HonEyBuNNy said...

sapa cepat dia dapat...hehe

ada kedah skrg..hehe

kim heeruul said...

alamak..gua kerja la plak..hmm..melepas la gua...

Anif Abdullah| AA said...

alaa.. baru balik dari pavi,nape tak habaq.hehe.. rajinnya masuk contest..

Ezay Hadry said...

hehe..cepat2 takde orang nak ke??? aishh pelik2

setakat sekarang takde email lagi masuk XD

jaya jr said...

ambe nok gk hajatnye..tp lambat g malam balik KL..haha

Tukang Karut said...

ermmm... nak balik dah jumaat ni.. mana sempat...

bunga said...

amboi..alhamdulillah..hehehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

ezay...cars tu berapa tix...tayangan kat mana?...madam nak lah...heheh..ala smurf dah ada owang amik ya....anaqi beria nak tengok both movie :)

Prince Halilintar said...

alamak, prince xde mood la plak nk tgk movie ni..hehe

Scya Lollita said...

tak dapat nk p tgk movie tu T.T

apik pehe said...

hehehe..rezeki ko memang melimpah..aminnn

Far8 budak baik said...

aku nakkkkk...
tapi aku bukan kat KL skrg..
sabah kot..
ti aku berenang terus ke sana..
hahahaha

cik dila said...

wahhh....best gile! dah ada yg dpt ke tiket tu? huhu

YOUsoF said...

Kan indah kalau aku pun berada di KL..



Aku pernah sekali je dapat tiket wayang free, cerita The Dark Nite.. lamaaaa habis kan.. ;D

amarhalim said...
This comment has been removed by the author.
amarhalim said...

nak jugAK..hehe

Lea IsNaw! said...

nak tshirt jugak!

Ezay Hadry said...

ok.tiket+t-shirt+car toolkit sudah ada yang email..thanx sume kawan2, hajat memang nak bagi sume tapi apekan daya *ok,jgn muntah*

tunggu plak inshaAllah kalau rezeki ade ;)

>>>>>>>>NO MORE TIXS<<<<<<<<<

syrupmasin said...

wiwit..bagus nye bg dekat org :D

zati embong said...

oh skrg ni ada lg ke mood org nk tgk wayang ezay?mood nk blk kg da semua tau

Ezay Hadry said...

hehe kan..memang orang mood balik raya pun..sebab tu ezay utama yang duk kat KL sane..tak balik kampung kot

IMANSHAH said...

bukak dengan apa hari ni bro?

Suhami Ahmad said...

wah! nak t shirt satu... =)

Faraa Eiman's said...

nak gax T.T

muhamad hanif said...

ala,


aku takdapat nak wakilkan lah..


wahahahahaha. bguslah da beransur sehat kan.

Azham Vosovic said...

murah rezki dpt hadiah heheheh

Shamsuddin Amin said...

wow...
duet raye seratus...??? hehe

Bidadari Syurga said...

amboi adik selalu menang contest... bertuahnya badan. sampai taknak.... tak sihat ya? jaga diri ok lepas nie...

Asrul "iLham" Sany said...

alamak gua dh terlepas TIDAKKKK...

Saiazuan said...

adoi aku dah blk arau..

Miz Novexx said...

alah, sekarang dah ada kat terengganu.... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...