Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday #2

Hadiah pertama dari Mynewshub
Lol..jangan percaya itu hadiah hari jadi
mentang2 la sampai harini..awal2 pagi posmen hon 
patut la sakit urat dan tak boleh tidur malam
diriku penuh toksik atau toksin?? (yang mane satu?)
Thanks..malam ni nak try =) *1st time*

(boleh ke buat 2 entri wordless dalam 1 ari)
lantak ler ;)
cakap wordless tapi mencarut jugak..haha

Thanks semua yang wish kat Wordless Wednesday #1

17 comments:

k.h.a.l.i.l.a said...

hehee, nnt update la bkesan ke bende ni

cik dila said...

puyyohh,boleh la ek nak buat toksin dlm bdn..

kim heeruul said...

knp tak guna panadol tu..? hahaha

Bidadari Syurga said...

aduhhhhhhh badan rasa sengal sampai ke kaki nie... heeeeeeeeeeee bak sepeket...? keh keh keh...

Mr iz said...

he he he he mau juga nih...he he he he... ni kira talk less la...he he he

saiazuan said...

wordless fashion baru ni..hee

SyUhAdA said...

wordless ke nie?
hehe

Suhami Ahmad said...

atok penah guna, tapi macam sama je...ke yang taok guna tu pirate tak tahula kan

Abu Huzaifah said...

hehe... yg buang toksin kat kaki tu ke...

mykhalis said...

wordless sekali je ke sehari?wahaha..Khalis wat sampai 8 kali oo

Prince Halilintar said...

untuk ape tu?

Hans said...

ini yg letak dkt bawah kaki tu kan?

i am S!L4H.. said...

ezay kalo kmpul hadiah dr cotest mesti dh 1 almari kan. hehe

teha said...

best laa gune bnde tu.. :) hlang rse toksin dlm bdn.. hee ~

Tukang Karut said...

pos dekat aku... dah bertakung toksid2 dalam badan ni...

Cik TeN10 said...

wahh.. malam ni leh tdo sedap tanpa sakit2 badan lagi.. >.<

ghost writer said...

berkesan ker benda tuh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...