Wednesday, May 4, 2011

CUAK!!!

Assalamualaikum
tak banyak nak citer harini 
tengok gambar jelah ye


CUAK CUAK CUAK CUAK CUAK
CUAK CUAK CUAK CUAK CUAK


Pelajar UIAM mesti cuak hari ni kan
sama ada yang duk Gombak atau Kuantan

macam ni rasa nya kalau rama2 ada dalam perut
haa kan dah cuak..lama sangat duk rumah
 rumah manis rumah
sapa cakap rumah itu manis..ishk3



Result untuk final exam semester 2 2010/2011
kejap lagi...kepada semua pelajar uiam sila bersiap sedia depan portal

ada 3 link untuk menyemak keputusan result anda


doakan yang terbaik untuk ezay
ps=menulis entri ni pun tengah bimbang..nak tercabut kaki je rasa

24 comments:

kim heeruul said...

hope result ko terbaik..amin..^^

cik ziqa said...

gudluck ya ! hehee

Salim Harmanain said...

erk..aku pun same ni..foolow sini :)

Prince Halilintar said...

prince wish gudluck tuk sume stdent uiam =)

MIMIE AIZA said...

goodluck untuk result :))

jaya jr said...

haha.awas,bahaya..macam2 ade..kui3

Cik Bidadari said...

gud luck adik... gud luck sesiapa yg tengok result yeak... rerama yeak...?

khaifaiz said...

owh pasal result rupenya.. ko punyer result mesti terbaik punya..

Ini Kisah Tia said...

hehee . bawa berdoa banyak2 yee ;)

.: iEyLa :. said...

dik!!!
amacam result??ok x???
akk da tgk da..alhamdulillah... ;)

Suhami Ahmad said...

Atok doakan dapat keputusan bagus =)

apik pehe said...

hehe..harap korang semua dapat keputusan cemerrrr

zati embong said...

good luck ezay!

cane result?hihi

cepatnya kuar result tapi.huhu

azi nur said...

jgn lupe share result tau! :))

Nasriq said...

so cam ne top scorer?

i am S!L4H.. said...

ezad. hehe. haiyooo yang bace ni pon tetibe dpt feeling nak tercabut kaki.
agagaga
result itu seram.. huwaaa

eh kompius quack2 ke cuack. haha

Cik TeN10 said...

gud luck !! jgn cuak smpai luruh jantung plak ea.. ^.^

Henry Zackery said...

cuak + gabra = serabut
hehhe.. takut tgok result la nie :)

AMARAN 18 SX : 1 ONLINE USER & 2 OFFLINE USER

Ezay Hadry said...

terima kasih semua kerana doakan keputusan terbaik..alhamdulilah lulus semua..dan better dari sem lepas..fight2 next sem :)

hans said...

tahniah untuk kamu

Opah Kentang said...

dah tengok result ke belum?
Oke tak?
Ala..mesti oke punyer tu.
Kalau tak oke takpe..
Nanty boleh try sem depan.ehehe :)

nub said...

cuack! hahha

SyUhAdA said...

cmne result?msti OK kan..

cik sakdi said...

ehem nak dengar cerita? ini daripada bill gates cter kat kite. so amik ikhtibar k. ;)
meh aku bahasa melayukan.

pada zaman dahulu, bill gates stady kat university dan dia selalu repeat paper aka menemui kegagalan. tapi salah sorang kawan dia, sangat cemerlang dlm exam. xpernah failed wooo. tapi kini, bill gates owner kepada microsoft dan kawan dia jadi engineer perisian kat syarikat dia. sekian. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...