Wednesday, May 11, 2011

Liat bangun pagi

Assalamualaikum selamat pagi
agak busy awal2 semester ini
tapi ada juga sekelumat bosan..
dalam bilik tak dapat wireless
mengharapkan broadband yang dah nak habis limit
mahallah(kolej kediaman) dah ditukar..agak jauh ke kelas
pagi ini dah start kelas..kelas semester ini hanya pagi
ishkk liat la nak pergi kelas pagi2 ni..
selalu lepas subuh memang ezay jarang tidur
tapi agak malas nak bangun pergi kelas..haha
kenalah semangat sikit awal2 semester ni

nota kaki= jom buat survey ini..berpeluang dapat menang goodies 

Alhamdulilah dapat 2 keping tiket screening movie POTC 4
aha contest nuffnang yang ezay join melalak cakap lanun tu
tapi tak dapat entri 5 Terbaik yang menang set medicure
takpe2..tak putus asa untuk buat entri lagi baik =)
Semalam tengok page HOT FM facebook
nampak macam kena hacked page hotfm tu
tapi pelik la..entah2 hotfm buat gimik je kot..

35 comments:

Prince Halilintar said...

mule2 biaselah sbb kite da biase tido lewat...tapi lame2 okay la tu kot..

nub said...

syok pa lena lambat.. haha

Nasriq said...

dah kerja nanti2, hari2 pun kena bangun awal...

Ezay Hadry said...

Prince Halilintar:
tol2..letih sbb tidur lewat la ni

Ezay Hadry said...

nub:
memang syok..nak2 masuk belajar dah ni..

Ezay Hadry said...

Nasriq:
yup..keje lagi besar komitmen nye..kena latih gak sebelum nak keje ni :D

jaya jr said...

memang kene hack kot page HOTfm tu

LindaRahim said...

ringkas dan padat...

Ezay Hadry said...

jaya jr:
aha tapi pelik nape tak bising2 pun dalam radio atau kat page deejay die...hihi ntah le

Ezay Hadry said...

LindaRahim:
terima kasih :)

hawiz said...

betol...dh biasa tido lewat..mmg senang nk bgn..hik3

Opah Kentang said...

awal sem memang liat nak bangun..
macam jugak Opah nk bangun pagi mase praktikal..huhu

keje 8-5 8-5..huhuhu

Ezay Hadry said...

hawiz:
bukan saje senang nak bangun..nak buka mate pun cepat je.hee

Ezay Hadry said...

Opah Kentang:
praktikal lagi mencabar kan..kene ikut time...kalau bangun lewat habisla..hehe

~Nabilah~ said...

waaa...bestnya.....bgn cepat!!!hahaha

Ezay Hadry said...

~Nabilah~
dah bangun awal td..semangat nak g kelas..last2 lecturer takde..

SyUhAdA said...

tu la..ble dah cuti stat sem bru mls nk bgun awl..huhu..

zati embong said...

ezay dah start sem?

bkn ke skrg semua org tgh bercuti?huhu

Shamsuddin Amin said...

ala...
tu dara hot fm je tu... LoL

Suhami Ahmad said...

ala sama macam atok dulu...nanti dah lama2 biasa =)

khaifaiz said...

Uish.. kene rajin awal2 sem ni.. nti nk dekat last baru la malas2..

Caythrine Amanda said...

me too liat bgun pg..tp if dh keje..dh biasa ok je..hekhek :)

kim heeruul said...

lepas ni rajin2 la bagun pagi yaw..hehehe

chemay said...

lepas nie kena kucni jam byk2 kali..
untung kalau pakai sony ercisson
heee
:P

hans said...

hebat kut orang yang hackef FB hot fm tu

Mr iz said...

biasa la awal awal sem... dah lama ok la tu...he he he... mungkin lagi liat dan lewat kot...he he he... camana pun steady tu penting...boleh ke ezay...he he he

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..besalah..bangun pagi adalah aktiviti paling malas.. =P

murah rezeki betul lah bro..dapt tiket wayang tu..hehe

KUREKURE COMEL said...

mina pun sama...hahaha..dululah...
skrg malas nak pegi keje pulak..kuikuikui

hans said...

ku dah buat survey tu...minta2 dapat goodies...ekekeke

Review Filem Kongsi

Ini Kisah Tia said...

ramai kata gimik . tapi taktau lah ;)

Cik Bidadari said...

adik nie selalu menang memacam yeak... adoi... seronoklah plak dengar... actually akak lepas subuh selalu tidur balik... heeeeeeeeeeeeeeee...

apik pehe said...

banyak weh dia dapat hadiah..hehehe

cik aisha said...

rindunye zaman jd student....

Caythrine Amanda said...

dik..mn entry baru?hehehe..

MIMIE AIZA said...

mcm mane nak msuk contest tu eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...