Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum..
pagi ni tertarik dengan status facebook kawan2 post ucapan hari ibu
dan terfikir sejenak melihat status fanpage May (produk sabun tu)

At 3 yrs "Mommy, I love you".
At 10 "Mom whatever."
At 16 "My Mom is so annoying."
At 18 "I wanna leave this house."
At 25 "Mom, you were right."
.At 30 "I wanna go to Mom's house."
At 50 "I don't wanna lose my Mom."
At 70 "I would give up EVERYTHING for my Mom to be here with me."

memang ada betul jugak...
Tapi tak pernah terlintas pulak ezay nak lari dari umah
lagi rindu umah ade la coz best menternak lemak bab kata cik epal
korang dah tengok video ma ma ma ma ma dari matluthfi90
syahdu je kan..kalah iklan petronas tiap2 tahun..hehe

malam ni nak ucap selamat tinggal dah kat ma
nak balik Gombak dah..busy sikit nanti awal2 sem..
nanti ezay balas komen dan kunjungan ye kawan2 
kalau korang nak hadiahkan apa2 kat ibu
jom join contest di bawah ni..yang penting usaha ada
menang tu no 2..kalau de rezeki dapat hadiahkan kat ibu kan

1) Berpeluang menang 12 barangan dari Set Kobe Corelle
mesti ibu korang suka kalau dapat set pinggan ini

2) Hantar kisah anda dan raikan ibu anda..
berpeluang dapat RM200 pemenang harian
dapat duit boleh belanja ibu korang kan

3) Nak makan mewah dengan ibu korang dekat tasik Putrajaya?
JOIN KAT SINI

pss= hari2 hari ibu ^^

21 comments:

cik sakdi said...

tol tu, kalau lelaki nak lari umah, xpayah la..dah r xpandai masak, nak lari umah lak. makn kat umah la best, free. hehehe

zati embong said...

itulah,jat pun dah tgk vid mat luthfi 2.smpaikan melekat dgn semua vid2 dia.

Cik Bidadari said...

adoi... betullah may nya statement tu... sementara sempatkan..? heeeeeeeeeeeeee akak suka entry nie... suka-suka...

i am S!L4H.. said...

waahh die nak msuk dh kmpus. jgn la sibuk2 sgt. heeeee

Far8 budak baik said...

weh weh..gombakkk????uia????
hahahaha..
waaaa..i will give up that only for my mom..pehh sedih..
slmt hari ibu

~Nabilah~ said...

ske sume video matluthfi..hehehe...btw,x pyh la nk lari2 umah..

Prince Halilintar said...

xbaik lari dari rumah ..hehe..prince pon suke gak video matluthfi tu..best2..Slmt hari Ibu =)

Ezay Hadry said...

cik sakdi:
haa lari umah memang azab la..nak cari makan lagi pdahal kt umah de free :D

Ezay Hadry said...

jat: best kan vid die..byk elemen nilai moral

Ezay Hadry said...

silah: sibuk sikit la sebab short sem..takpe kalau ezay tak update..ezay jenguk silah
oppss ezad la..haha

Ezay Hadry said...

cik bidadari: aha ade betul nya kan..tapi boleh ubah dari sekarang..

Ezay Hadry said...

far8 budak baik: aha uia la..engin gak..umm ayat dia sinis n tertusuk tu..hehe

Ezay Hadry said...

nabilah: ezay suke gak video die..aha kalau lari gak memang cari nahas la ye..sian parents nanti sunyi

Ezay Hadry said...

prince: betul2..selamat hari ibu gak untuk ibu prince

Tukang Karut said...

Lari Rumah??? tak rock la bro... baik jogging ke... berjalan itik ke... baru rock...

apik pehe said...

hehe..dop layan lagi video tuh..bizi ngat loni..hehe..

ngaji molek

✿....rossa alina....✿ said...

ishh mmg xnak lari dari rumah..sayang emak sampai bila2.. :)

Shamsuddin Amin said...

balik gombak nanti jgn lupe kat mama plak... hehe

slmt hari ibu...^^

hawiz said...

hehe....ibu aku jauh d kg sana..rindu....

Mr iz said...

he he buat steady je ezay,... inagtan tu penting...he he he.... doa pun penting... he he he.... moga success k...ha ha ha

KUREKURE COMEL said...

kejap je cutikan..dah kena masuk blajor....

pe2 pun belajar rajin2...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...