Saturday, May 28, 2011

update blog

Assalamualaikum dan semoga korang sihat senantiasa
sekarang ezay demam..menulis entri dalam keadaan yang tak sihat
takpe2..tak mematahkan semangat untuk buat entri baru
setelah sudah seminggu blog ini bersawang...
thanks pada sesiapa yang jenguk dan komen
tak dapat lagi ezay nak balas nanti inshaAllah akan balas
tak banyak nak menulis...
semenjak seminggu tak update blog
Alhamdulilah rezeki jugak murah 
ini semua doa korang dan ezay ucap terima kasih

Alhamdulilah dapat cash RM50 dari 100plus 
sempena peraduan 100plus Thirst For Action
Syukur jugak dapat T shirt Paul dari Movie Fest
like page ni untuk memenangi pelbagai contest yang dianjurkan


dan jutaan syukur dan terima kasih kepada blog kak Ezna Ahmad Khalili
dapat wang tunai lagi dari akak kerana menjadi lucky voters untuk contest Anmum


17 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah! rezeki , rezeki .. syukur . btw , jaga kesihatan diri ;)

chemay said...

semoga cepat sehaddd ezayy..
:)

Cik TeN10 said...

ezay mmg sentiasa murah rezeki pn.. stp kali dtg lawat ezay je mesti entry dpt adiah.. giveway.. mcm2 lah.. tahniah ye ! :)

Cik TeN10 said...

ohh lg 1 jgn lpe mkn ubat ye,, take care O.o

Nasriq said...

wuaaa... murahnya rezeki...

kim heeruul said...

pelik la..tiap2 bulan mesti hang menang contest...ahaha..tahniah

Cik Bidadari said...

demam ke? hurmmm... patutlah... mkn ubt jangan lupa... adik selalu menang hadiah tau.... akak jeleslah... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

~Nabilah~ said...

waaa...sronoknya..jeles nie...hehhe

iryns said...

wah syukur alhamdulillah...rezeki :) tompang suka...

i am S!L4H.. said...

murah rezeki ezad. sy tgok byk selalu dpt hadiah. minat join contest ke ni ezad?
hehe tahniahhh..

Novelgurl said...

dri blog atok apo2 yolah..dh siht lum nie ? lamanya x update na..

zati embong said...

zay!kita sama,jat pn seminggu x bukak blog langsung tau.sobsob

blog-tips-kurus said...

big congrates!!

*saje dtg jengok adik baru aka cucu baru atok mudo! ~drpd: cucu JemsBon 007 atok. (^_^)

Raji and Yeen said...

wahhh murah rezeki Ezay yer..
hahaha xpe baru seminggu xlama sgt tuh xD

Hans said...

wah
bestnya menang contest
dah lama ku xmenang apa2
sedih tul

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

Opah Kentang said...

dapat hadiah lagi? bestnye ezay :)

KUREKURE COMEL said...

syok betullah...sokmo dpt hadiah tau...jeles ngat....lalalala...


smile...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...