Tuesday, May 3, 2011

Astro giveaway: register dan berpeluang dapat tiket wayang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
ezay nak bagitahu satu giveaway yang senang sangat ni
astrolife (anak beranok astro) nak beri 4 tiket wayang
movie Pirates of the Caribbean 4 kepada pelanggan astro
takde astro kat umah? takpe mintak saja nama dan no akaun astro
sepupu ke atau jiran, atau mak mertua ke..hahaha
  cara nya hanyalah isi form di ASTRO GA-tekan SINI
tak perlu buat slogan dan tak perlu beli pape
cuma isi details tu saje, tak percaya? check labels 'Astrolife' kat blog ni

tapi korang kena isi awal untuk setiap hari,
tak semestinya hari2 tapi paling cepat dalam haritu
7 pelanggan astro dipilih setiap hari berdasarkan fastest timing
 giveaway ni tamat pada 6pm khamis 12 may 2011
pemenang diumum kat website sama atau sms
kalau ada pape masalah boleh tanya ezay

psss=kebiasaanya, astrolife pos terus tiket kat umah anda
kalau bukan stay area KL dan Selangor
lagi satu tak pasti giveaway ni untuk 3D atau tak

18 comments:

Cik Bidadari said...

eah ya ke? nak terjahlah... usha aja.... weeeeeeeeeeeeeeee... pantas betullah ezay nie... weeeeeeeeeeeeeee...

Ezay Hadry said...

cik bidadari:
terjah je..isi cepat2..memang tak rugi pun kalau isi..ramai pelanggan astro tak tau

jaya jr said...

haha,astro pon ade GA..mantap ngt..kui3

Ezay Hadry said...

jaya jr: hoo mesti doh..kalu ade byond lagi best tu..banyok contest astro byond

nelly said...

gud luck !!

Ezay Hadry said...

nelly:
thanks..tanak join ke

khaifaiz said...

nk join jugak ni.. huhuhuuhu

Ezay Hadry said...

khaifaiz:
jom2 kalau tak sempat arini..esok pulak

kim heeruul said...

kene join nie..hehe

Ezay Hadry said...

join2 la shou..eh silap2 kim :)

Far8 budak baik said...

wah wahhh..
dah ar aku nk tgk sagt cite
pirates tu..hak3

Ezay Hadry said...

far8 budak baik:
tahun ni banyak citer best2 kan

Prince Halilintar said...

ceh..ceh..astro pon wat GA? terbaek la..tapi dah tgk la pulak cite tu..hehe

Ezay Hadry said...

haa..oo dah tengok ye..dah de donlod ke?

KUREKURE COMEL said...

agak rajin betullah budak ini..hehehe



semoga berjaya..nnti sila kongsi2 ye..hehehe.

Ezay Hadry said...

mina:
malas jugak kadang2..inshaAllah..

i am S!L4H.. said...

tlog reg kan lah ezad. haha

SyUhAdA said...

alah..
xleh nak join..
xde astro..
mls lak nk minta akaun astro jiran..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...