Saturday, May 7, 2011

adios rumah manis rumah

Assalamualaikum
selamat tinggal umah
selamat tinggal blog
selamat tinggal contest..umm
kejap je tau..bukan nya lama pun
malam esok dah bertolak..
kalau cuti lama2 bosan gak
duduk universiti bosan study asyik nak balik je
duduk umah bosan jugak asyik teringat nak pergi sana je..
betul ke ezay teringat nak pergi sana..haha

dah masuk sem baru, target mesti sama kan
ce bukak entri ini..mesti sama je kehidupan korang sebagai pelajar 
semangat awal2 sem aje =D

Alhamdulilah rezeki lagi..dapat 28 botol nestle bliss
dari hotfm dan nestle bliss..cuma banyak drama masa nak ambik tu
takpelah..dah dapat syukur tak nak ungkit lagi...

dalm tu tak cukup 28 botol..adik ngan mak dah minum banyak =)


sekarang ezay ada voucher jusco 3xRM20
 jadi ezay nak buat contest..nak bagi korang la..
yang best voucher ni takde valid pun...
cuba korang bagi idea sikit contest camne korang suka??
tolong bagi idea untuk 1st contest akan datang..ezay dah pening..
kadang2 pikir tak nak susah kan blogger buat entri
tapi tak ramai plak tahu nanti..tak ramai pulak join..
atau mula2 ezay wat luckydraw je??
lagi banyak cadangan nanti ezay up kan hadiah..
jangan risau...voucher lain menanti

atau korang nak hadiah  INI

20 comments:

Cik Bidadari said...

wahhhh nestle yogurt... bestnya... mengidam aja macam.... weeeeeeeeee... contest tu akak tak reti komenlah... sebab akak tak join contest

Amoi said...

minum sampai kembung perut!

SyUhAdA said...

dah stat sem bru ke?
sme la kte..huhu..syu dah nk stat sem bru dah..

Suhami Ahmad said...

ezay buat contest.....contest.....contest teka gambar dan menang...hehe

~Nabilah~ said...

waaaa....bestnyer...nk jugak...hehehe

Prince Halilintar said...

nak msuk sem baru la ni eh..slmt smbg stdy ye ezay..

best2 ni..xsabar nak join ni..wat yg simple2 je la..hehe

kim heeruul said...

nak voucher tu boleh?
hehee...

Cik TeN10 said...

wahh murah betul rezeki ye.. mmg selalu bertuah ezay nih ea.. mcm2 adiah dpt.. pape pn selamat bercuti~

zati embong said...

ala tmpat jat xde jusco.haha

thniah ezay!

jaya jr said...

haha,aku dok minum nestle blis..

i am S!L4H.. said...

babai ezad. hehe. manis nye rumahhh dieee. hakhak. wahh byk nye dpt bliss. join contest ape??

best la die nak buat contest. nak hadiahhhh. hakhak. *join x lg nak hdiah*

fairuz said...

dem. wa xpenah bertuah dapat hadiah. haha. apekate lu buat kontes tuk wa sorg jea? aaa comel tak idea wa? :P

Tukang Karut said...

hoho... buat jea cam mana pun... yang penting buat contest yang tak ada orang pernah buat lagi...

Izan Ishak said...

kak izan cadangkan ezay buat lucky draw. tak pening kepala pun... next time boleh buat contest pulak~

Ini Kisah Tia said...

wah ! banyaknyeeeeeeee . masuk dalam peti minum sejuk2 sodap gak tuh . hehee

apik pehe said...

hehe..wat lucky draw jer..suh diorang paste banner yg ezay wat...huhu

Fyqa said...

wahh untunglah kan :)

cik sakdi said...

kenape xgune sendiri je? wat beli baju ke, bantal ke, tedi bear ke.. hehe

MIMIE AIZA said...

untung la dpt nestle bliss.. hahhaha

Mr iz said...

he he he ezay kasi pos laju itu barang sikit...he he he bole ka...ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...