Tuesday, May 17, 2011

Pirates Of the Caribbean 4 tak best!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
dapat jugak update blog kali ini
mintak maaf banyak sebab tak dapat update sebelum ni
busy sikit...kalau semester pendek camni la..
update pun selepas pulang dari GSC Midvalley
apa lagi..baru balik dari tengok citer Jack Sparrow la
haa tengok screening POTC 4, Nuffnang bagi sempena contest
movie ni keluar panggung 19 May 2010 ni..memang dah tak tengok 

Kali ni nak review pasal POTC yang ke 4
kesal sedikit sebab yang ke 4 ni tak best
mungkin sebab ezay terlalu expect too much kot
mungkin jugak sebab pengarah pun dah tukar
plot yang tak menarik, jalan cerita yang ringan
memang sesuai untuk budak2 tengok sebab senang faham
takde banyak pun guna kesan CGI dalam filem ni
lakonan Penelope Cruz sebagai Angelica(anak Blackbeard) kureng!!
dapat diselamatkan lakonan mantap Jack Sparrow je
ni nak bagitau Blackbeard tu mati kena bunuh dengan Barbossa
gara2 semua nak berebut air perigi yang konon bagi awet muda
tapi kelakar banyak la jugak..takde la sampai tak best langsung
cuma agak lama la movie dia macam yang dulu..

 Permulaan agak menarik la dengan ada seseorang
yang menyamar dan menggunakan nama Jack Sparrow
korang tak terkejut punya sapa yang menyamar tu..

Ezay bagi 3/5 star je..nasib la dapat free je
terima kasih nuffnang...tapi pelik, ezay dah datang awal
tapi duduk jugak kat seat2 yang agak depan...
atau mungkin ini sebab 3D so view lebih menarik kot

Lagi satu kalau korang nak tengok jugak jangan bazirkan
duit anda menonton 3D..takde pape menarik pun kalau tengok 3D

tadi nak google gambar jack sparrow tetibe kuar ni
ada adidas terselit kat situ..bhaha orang cakap ni scene dalam movie

pss=Eon Bank ada wat survey..try la mana tau tuah korang
KLIK SINI

40 comments:

ZWAN SABRI said...

x best ek? klaw camtu xmolah tengok.. huhu

MySuaraBlog: Pilihan Lelaki : Wanita Bekerjaya atau Suri Rumah?

mera zati M.z said...

alaa tak best ke? takpe janji nk tgk johnny depp sy ! haha

Wansteddy Tales said...

alahai... akak dapat jemputan mlm ni. pk nk pg ke tak. sbb esok kerja huhu...

kaizenshinobi said...

eh? laa... pegi gak ke? ngeh3... aku tengok layan jeh... siap layan gelak lagi... hahahhaa

AyuArjuna BiGoshh said...

tak beshhh kah? esk baru nk lyn citer ni :)

Ezay Hadry said...

zwan sabri: hurmm tak tahu la pendapat orang lain camne..tapi tak sehebat dulu la

Ezay Hadry said...

mera zati M.z: aha lakonan die kali ni penyelamat lah kot..best2 tengok Jack..awal2 ade kembar..ade orang menyamar jadi die dan guna name die

Ezay Hadry said...

Wansteddy Tales: kalau dapat jemputan pergi je kak..tapi kalau start lewat konfirm abis lewat..

Ezay Hadry said...

kaizenshinobi:
gelak memang la banyak part tapi entah la aku mengharapkan lebih menarik kot.bhaha sapelah aku ni

Ezay Hadry said...

AyuArjuna BiGoshh:
tak best tu takde la sangat madam..ezay bagi 3/5 pun lebih separuh..enjoy la jugak..cume kalau nak banding ngan trailer nampak cam lebih gempak la madam

Prince Halilintar said...

kalau xbest xmo ar tgk kat wyg..tunggu nk dwnload je..hehe

cik ziqa said...

ta besh ke ? erm,,baru nak p tgk ...

Nasriq said...

memang x minat pun... hoho...

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah ! dapat hadiah dari nuffnang tu ;)

kim heeruul said...

hang pi midvalley?

aku kerja kat sane..jusco..^^

~Nabilah~ said...

x best ae???ingtkan best...xpe2....nak download je la nnt...hahaha

Hans said...

nasib aku memang malas tengok pun filem nih
heheh
n thanks pasla survey tu..dah buat dah

Apabila Sudah Bekerja Jangan Lokek Dengan Ibu Bapa

MIMIE AIZA said...

hahaaha... gamba yg last tu menarik perhatian...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

betol ke xbest... xnk g nengok la cm ni.. lagi pon aku dah 5 bulan x g nengok wayang... haha

Siti Aziz said...

kena tengok neh... ^_^V

aisyah ahmad said...

ooo..tak berapa best yekk citenye..
heheh..tak pe..nasib baek AA tak suke layan movie sgt..hehe

zati embong said...

hahaha,nmpak aje ezay ni O.o

Nor Haniza (Niza Taj) said...

xtgk g nk tengok la.. :)
ce tgk Fast n Furious,
leh tahan :)

Cik Bidadari said...

adidas ke? terbaiklah adik.... perghhhhh akak nak tengok...! kah kah kah tajam betul mana budak nie...

Shamsuddin Amin said...

ala...
bru plan nak tgok...
klo camtu, tggu download la... hehe

apik pehe said...

hehe..takper2..nanti apik g tgk lak..pastu apik review

k e y r i said...

POTC kali ni xde keira knightley, xbest! =.=

niesz said...

alamak, xbest ke, huhu,,terpksa skip la tgk cite nie..heee...

p/s: awak, vco tu sesuai untuk lelaki jgk, tuk memgurngkn kadar darah tggi, kencing manis, buang sisa toksid, n bnyk lagi khasiat die, kalau nk tahu lebih kanjut, view sini zafneeshop.blogspot.com atau email kan ke email: zafneeshop@yahoo.com

Far8 budak baik said...

hahaha kau ni..menjtuh kn smgt aku nk tgk esok..hahaha...
setelah beratur pnjg x dpt semlm..haih..
mcm ner adidas tu terkeluar..
ahahaha kelaka

Cik TeN10 said...

kira xrugi la sy xdpt tgk kt panggung pn kn.. donlod lg berbaloi kot ea.. kih2

nub said...

straight forward sgt an..

Suhami Ahmad said...

tak best ek....lor....

Caythrine Amanda said...

akk dah tengok...akk rs pon sama mcm kureng best r..tp bolehlah..byk lawak2 kan... :) pecah pangung guk lah..

Hans said...

ari tu aku tgok Nur Kasih jer
xtgok filem nih
dah ko kata tak best
heheheheh(padahal duit aku tak ada)

Meatball IKEA Halal

Mr iz said...

he he he mungkin pasal pengarah lain kot... he he he... caman pun jack sparrow juga la yang steady ni...he he he

Edy Zaidi said...

mmg xbest...yg best cuma part mermaid je...yg lain hampeh

chemay said...

nasib baik chemay tak jadi tgk certia nie arituh..
kawan2 pon sume ckp tak best
:)

cik azeya said...

nasib baik tak tengok lagi. hehe

blog-tips-kurus said...

mujur TAK sempat tengok. hehe! :-)

KUREKURE COMEL said...

mina tgk kat youtube je...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...