Saturday, January 22, 2011

smashing award goes to....

Kali pertama blog aku bagi award kat follower setiaku..
antaranya
 pqa
hope korang suka la
n pada sapa2 yang nak ambik award ni pun dipersilakan..

*nanti wat entry satu..kalau boleh letak kat sidebar dan link kan ke blog ni pun ok
*jawab soalan sikit ye
1) cerita sikit tentang tabiat buruk anda (tabiat buruk dalam blogging ke)
2) bila anda start buat blog ni? (1st post blog anda)
3) tag 3 kawan anda atau lebih.(bagitau kawan anda melalui komen entry terbaru mereka)


8 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

tenkiu weh.. hehe.. ade masa nanti aku buat entri k.. ramai gile tag aku . huhu .. takut nnt ade yg terasa plak.. btw, thx sgt sgt.. i likeeee ! hehe

Ezay Hadry said...

haha same2
aku tau...ta kisah la wey nak wak ke tak..aku saje je tu..tp blog ko mmg best!!

nasiha sakina said...

hahahaha bangge2.
dapat awardddd yeayyyyyy

Ezay Hadry said...

siha: maseh2...kamera baru ke tu?

nora said...

waaaa nak nangis teharu

huhuhuhu

Ezay Hadry said...

nora: tak yah nak nanges la..haha
terimalah award aku yang tak seberapa tu

hawiz said...

yeyehh!!..
dpt award ....yihaa..toche2 ezayhadry...aku dh wat cm ko suh tu..
ni link dier..http://wwwhawizcom.blogspot.com/2011/01/dapat-award-dari-ezay-hadry.html
tq yerr...suka gilerr..

norita mat husain said...

ezay saya da jawab..
btw sori tau br nak jawab tag dr ezay skrg..

http://puterisaljucinta.blogspot.com/2011/01/assalamualikum-dan-selamat-petang-semua.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...