Tuesday, January 18, 2011

menang2 kenangan 2010

walaupun nak dekat 1 bulan dah tahun 2011
tahun 2010 banyak bagi kenangan manis =)
buat blog start tahun hujung2 2010
rezeki pun Alhamdulilah melimpah ruah

antara kenangan2 nya 
dapat t-shirt sempena World Cup 2010 dari Empoz.com
beg hitam elegan Cybershot dari Fotokem..terima kasih Fotokem

terima kasih Creative Home Magazine..dapat t shirt dgn tiket wayang movie Going The Distance
music CD..penghargaan kepada Visionkl.com

tiket wayang the stool pigeon (tahi burung merpati kalau translate) hehe..juga dari visionkl.com
dan yang paling best!! dapat 8 keping tiket percuma ke Sunway Lagoon Theme Park n Scream Park...bawak kawan 1 level kolej datang..sangat2 seronok dan astrolife memang terbaek!!
dapat tengok screening movie Gulliver's Travel dari cinemaonline.com.my


dan aku nak kongsi beberapa ayat Al-Quran dan Hadis tentang rezeki dan perlunya kita bersyukur atas rezeki yang kita dapat. Ucaplah Alhamdulilah dan jika kamu berupaya, lakukanlah sujud syukur, berbuat baik dengan manusia.


“Demi sesungguhnya! Jika kamu bersyukur, nescaya Aku tambahi nikmat-Ku kepadamu, dan demi sesungguhnya jika kamu kufur, sesungguhnya azab-Ku amat keras.” Surah Ibrahim : ayat 7

“Apabila hamba itu meninggalkan berdoa kepada kedua orang tuanya nescaya terputuslah rezeki (Allah) daripadanya.” (Hadis Riwayat al-Hakim dan ad-Dailami)
 
 
  
   

8 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

mak aih. hebak mung. rajin nye msok contest~

Ezay Hadry said...

bese2 je...aha klu mung rajing pn bole mnang!! =)

nora said...

uiksss ko ni budak bertuah ek

Ezay Hadry said...

bhahaha tkde la
tiap kali aku msuk contest lucky draw tak pernah plak menang

dwaty said...

bestnya dia... memng lucky la...

Ezay Hadry said...

thanks dwaty...

sayasayangkamuhamim (: said...

beshnya ! dapat macam2 . byah tak penah menang apa2 contest pun . :( eh , i follow u . i try cari belog u kat dalam fb u takde . ni baru jumpa balik . (:

Ezay Hadry said...

thanks byah!!aha mmg tak pernah promot blog kt fb..
byah pn bkn men byk BE skang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...