Tuesday, January 4, 2011

splendid weekend / end of 2010

hujung2 tahun lepas busy sket dengan aktiviti luar
tambah plak assignment yang duk menunggu atas meja tu
so minggu lepas memang berhajat nak gunakan semua voucher yang dah nak luput tarikh tu
4 free tiket Aquaria KLCC aku dapat dari KL Lifestyle magazine
tiket ni aku ambil 30/12 then tiket ni valid 31/12..bhahaha
esok tu terus aku ajak roomate aku untuk melencong ke aquaria KLCC
2nd experience pergi sana..

masuk sana terus terjah kat piranha

terperangkap dalam akuarium memerang..hehe


bawah terowong aquarium..

best!! pas kuar aquaria
perut plak lapar..terus g Suria
apa lagi gune voucher aiskrim hehe
voucher ni pun valid 31 Dec (hari tu jugak)

voucher RM30 aiskrim Haagen Dasz
 1st time kot makan ni..mahal pelik aiskrim die
order yang dalam bekas..
5 scoops perisa Mango Sorbet ngan Chocolate Chip Cookie Dough
makan 5 orang..perghhhh rasa amat lazat!!

kechur air liuq!!! hehe
makan sampai licin tau


balik UIA lewat gak la...dengan perut kedepan tapi pengalaman best sebab tak keluar duit pun..duit tambang je

22 comments:

eusoffaqeuddin said...

sedap nyer eskrem! nok jugok!

tomatokering :) said...

nyum3 ~ wat lapaq pulak mlm2 nih . ngeh3 ~

Ezay Hadry said...

eusoff: jom!! kali ni mu bayor

Ezay Hadry said...

tomatokering: tau tape..lapar gak!!

axyummi tyashaaz said...

mkn aiskrim mhl x ajk org

Ezay Hadry said...

axyummi: doh bru teringat last date 31 dec..smula k

sayasayangkamuhamim (: said...

terliur gila tengok aiskrim tuh . belanja ?

Ezay Hadry said...

hehe mahal bangat eskrim tuh..tak dapet den nak blanje!!

Botak said...

ape daaa..
sume last minute..
hahahahaha.. :))

ENTRI TERKINI:
BURIT! MANTAP, PECAH PANGGUNG!
BERPERI-KEBINATANGAN

Ezay Hadry said...

hehe..nsibl ah teringat..klu dok sume sia2..

nora said...

oooo macam ni ar kan

pegi tak ajak

Kamil ace said...

lain kali nk mkn jemput la..hehe =P

Ezay Hadry said...

nora: dh ko lame sgt tak on9 blog..bz ek

Ezay Hadry said...

kamil: hehe jom!!

Aqila Safuan said...

SEGHONOK !!

Ezay Hadry said...

aqila: haah seghonok la!!

Enna Banana said...

seriously best!! eh betulkah ada piranha?? oemmgeee

Ezay Hadry said...

aha de..siap de feeding piranha lagi..kul 4pm daily

Aizuddin Hanis said...

y tang askem 2 best..nyam2x

Ezay Hadry said...

best gler sbb rasa perisa die btul2..ptut la mahal..

nora said...

aku tak bz ar

sabtu/ahad aku off9, nak menikmati dunia luar la pulak huhuhu

ko g mane lak ni, bz ek??

Ezay Hadry said...

@nora: ooo ak plak bz je sokmo..bnyk kelas, kuiz, assgmen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...