Sunday, January 30, 2011

Bungkusan dari Taiwan

Happy nye dapat bungkusan ni
walaupun hadiah nya tak seberapa
tapi jauh liao dia datang
sebab tulah lewat sampai kot
walaupun pemenang dia dah lama diumum
 actually menang ni dalam contest Facebook fan page BENQ club Asia
lucky winner..GP dia dapat TV LED monitor tau..sapa lah dapat tu


mula2 ingatkan pejabat dia kat BENQ KL je..
rupa-rupanya kat Taiwan tu
nasib baik la alamat haritu tulis penuh
tulis negara Malaysia
kalau letak KT/Terengganu
kesian plak dia nanti tak jumpa2..hehe

comel je kan..sampai sekarang tak bukak2 lagi..sayang rasanya..haha

bajet artis tol la aku ni..tutup alamat rumah...hahaha

6 comments:

cik ungu said...

x bukak2 lgi sbb syg?

ceh..

meh pos kat rumah wa plak.

Ezay Hadry said...

hahaha sayang la wey..padahal towel je kot :P

sicomot-comel said...

wahh,,bestnye..

pos ke sini boleh??

haha

Ezay Hadry said...

thanks si comot-comel..hehe =D

Cikgu Fikri said...

hehehehe.
nk join, kena ader gadget ben q ker?
uuhuh :)

Ezay Hadry said...

haha tkde la..tkyah gajet benQ pun...tp dh ttp la tarikh tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...