Thursday, January 20, 2011

cara baru dapatkan earning nuffnang!!

Tetibe 1st time post pasai nuffnang ni
sebabnya baru je buka page nuffnang arini
tengok nuffnang de post cara baru nak dapatkan earning die
dengan adanya Cost Per Action (CPA) ads.
haha berangan la nak boleh macam la aku dah dapat BE..

berbalik pada CPA tadi
 contohnya kalau iklan tu memerlukan registration or survey,
setiap orang yang klik iklan tu kat blog kita dan setel regis or isi form
akan dapat earning range die (RM1-RM10)
bergantung pada advertiser tu
makin susah transaksi tu..makin banyak kita dapat earn
ada yang boleh reward sampai RM50..
kalau barang2 orang beli melalui klik iklan barangan kat blog kita tu
kita pun dapat earn tau

nak tau lebih lanjut CLICK HERE!!!




4 comments:

nora said...

ok ok aku click skang

faraheartbeat said...

blog ini telah di promote . sile ke http://faraheartbeat.blogspot.com/2011/01/sesi-ke-empat-promote-blog.html utk melihat :)

Ezay Hadry said...

nora: bgus2 ko nora..dtg ari2 pastu klik ari2

Ezay Hadry said...

thanks faraheartbeat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...