Saturday, January 29, 2011

entri khas: penghargaan untuk semua!! terima kasih

mood entri tetap tak berubah
tetap nak cerita tentang BE..wakkkluuuu bosan kot!!
maklumlah 1st dapat semalam dan 2nd sekaligus pagi tadi
syukur sangat2..alhamdulilah pujian bagi Allah
sebab bagi nikmat tak terhingga iaitu islam, iman, kesihatan, rezeki
kalau aku tak sihat tak boleh gak nak post entri ni

tak pernah sangka blog ni semalam di view dekat2 200orang
dan post 2nd BE paling hit sekarang ni, view lebih 200 harini
 post BE aku lebih fames dari post yang aku citer pasai Lisa Surihani laaa..hehe
aku tau blog korang mesti hebat2 lagi kan pageviews
hehe tahniah tau aku ucapkan



sekejap je rasa dah 3 bulan usia blog aku ni
dan sekarang dah 300 follower
thanks to cikten10 dah jadi follower aku ke 300
nanti aku wat award k
actually kan semua orang berhak dapat cume yang ni kira bertuah je ^^,

perhargaan untuk semua follower dan bukan follower
sebab membantu banyak bangunkan blog ni
paling utama terima kasih kepada kak ezna@umi dania
banyak ajar aku tentang blog dan nuffnang terutamanya
selalu bertanya BE blog aku bila lah nak dapat..hehe
kenal akak dari contest2 Facebook jugak..
blog dia memang best liao!!

terima kasih juga untuk sesiapa yang komen2 post ku
dah de sikit2 dah balas..nanti aku balas balik k
kepada follower2 aku yang baru follow aku semalam ngan harini
mintak maaf kalau tak sempat lagi nak follow or jenguk..
skang tengah follow ni..busy sebab Blogwalking punye pasai



13 comments:

Mr Daha said...

waaa.. tahniah!

Raji berkata said...

woahhh setiap sebulan ada 100 followers ;D
cukup setahun dh seribu lebih dh kan? ;P

Mr Daha said...

mak aii.. dasat gler sbulan 100 follower. :D

Ezay Hadry said...

mr daha: mekasih lagi..ntah..ak br perasan kot bro..

Ezay Hadry said...

raji: 1k??? haaa yg tu malas la..sebab aku wat blog tuk isi masa lapang je..ni pun sbb cuti..klu 1k hari2 la kene update

Ummi Dania Yasmine said...

Aik??? nama akak pun ada?...Thanks la dik...hehehe....aiseh apa ni tak ci izzil dapat 3 BE, akak yilek...hehehe...tapi feeling dapat BE sangat lah bestnyer....:-)

Miss dorayAki said...

tahniah ya! ;)

Ezay Hadry said...

ummi dania yasmine: welcome..tkpe kak..t konfirm dpt lg tu..akak rajin kan berblog..ezay hope cuti je

Ezay Hadry said...

miss dorayaki: masih2 ye..

Enna Banana said...

fuyoooo tahniah! enna tak pernah main nuff tau.uhuu

little cart00n said...

jeles sgt!heee
tahniaah bro! :)

Ezay Hadry said...

enna banana: klu enna letak mesti lagi masyukkk tu

Ezay Hadry said...

little cartoon: thanks yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...