Friday, July 29, 2011

Pernah ke bercucuk tanam??

Kali ini taknak citer pasal bola semalam dah
kecewa memang la sangat..tapi reda jelahh
Pasukan kita tak ready lagi untuk World Cup tu

Berapa lama uolls tak bercucuk tanam??

Bhahaha tajuk tu macam gempak je kang?

Bercucuk tanam kat mukabuku laa..alaaaa
games Farmville tu..tahun lepas famous lah game tu..
Ezay dah dekat setahun dah tinggal games ni
sori ye kawan2 sebab dah tak send gift dan tolong jirang
Rasanya games ni pertama lah kot..atau Mafia Wars awal lagi?
  Mase zaman kehangatan bermain games ni memang setia jaga kebun
tolong bagi binatang makan babi takde kat kandang ezay tau
siap tolong jirang2 lagi ni untuk halau crops2 ni..sweet je
ade kawan ezay tu dah berkapel sebab kan tolong2 camni..hihi
tu baru games, kalau betul2 berkebun tak tahulahh..
Tu baru level 31..ade jirang ezay dah level 50 lebih
Bukan takat menjadi peladang berjaya saja...boley??
Tapi sangat suka memasak..bukan nak buat cupcake ok =D

  Sebab selepas game Farmville, ezay terus bermain game CafeWorld
padahal main due2 game serentak taknak ngaku..haha
yang ni lagi best..dapat masak memasak..sapa2 tak pandai memasak
boleh lah berlatih2 main game ni..hambik ko add jirang luar negara aja
nak masakan seluruh dunia ada..resipi ada..siap ada stove mahal2

abaikan nama Kafe ezay tu..yang ni gigih sikit sampai level 48
 Sekarang games FB yang famous Pokemon kan..hehe

Korang main tak games ilusi ni? dah level berapa? main cheat ke? =p


23 comments:

Bidadari Syurga said...

hahahaha. adik boleh geng dengan adik denasor akak. farmville dia mak aiii ... memacam... akak tak minat main. penatlah nak kutip hasil. kejap aja pastu bosan

.: iEyLa :. said...

huhu...ezay caye x kalau akk ckp akk xpenah main game kat fb pon...xtahu la nape..huhu

pstt: maybe sbb sakit ati tgk org main game kat lab econs time2 org sebuk nk wat assignment kot..

Miz Novexx said...

dah lama tak main game kat fesbuk, main game yang dah donlod je... :)

ILA HonEyBuNNy said...

hehe


dah lama xbercucuk tanam...dulu gila main farm tu kejap...

skrg adik laki yg bongsu ambil alih...bagi je la budak2 main game tu..ehheh...

chemay said...

chemay maenn semuaa game kat fb masa tahun lepass..
cool tak?
hehhe

saiazuan said...

ko men lg ke game ni? aku da brbulan2 tgl... makn lama mkin boring.. huhu.. pada aku fun klu tenet laju la.. ni aku pakai bb je abis quota trs lmbab.. huhu

Hans said...

aku tak minat bercucuk tanam dalam komputer
ekekekkeek

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

i am S!L4H.. said...

lame gile dh x b'cucuk tnm sejak sekolah rendah. bak di halaman rumah mahupun di fb. hahaha =p

tia @ Ini Kisah Tia said...

hhahaaa . Tia main pool :)

Opah Kentang said...

haha..opah suke giler men cafe world tu..farmville tak boleh main kenapa ntah.. tapi paling giler mase tu ialah City ville. tapi dah lame tinggalkan benda tu sebab takde mse nk main game.. Sume game2 kat fb tu tak main dah,,ngeee :P

sugar2 kapas strawberry said...

dulu mainlah farmville.tapi masa gila games kat fb dulu gila main cafe ape nth..haha

YOUsoF said...

Aku cuba jugak main gamne ni, tu pun setelah dapat gift yang ntah pape.. tapi tak pandai, serius!

aku pernah syiok main game Kesatria Poyos.. malaysia punya. tapi sekarang tinggal kenangan.. heheh





*Psst Ezay tak teringin buat sticker sendiri ke?

pelekatku.blogspot.com ;D

dill said...

tahun lepas kawan2 saye semua gila main game ni. kecuali saye. hehe

dill.

kim heeruul said...

aku terbaca 1 keratan akhbar,di sebabkan game farmville,seorang ibu sangup membunuh anak nya yg sering kali menangis..

Tukang Karut said...

aku pulak peternak ikan yg berjaya...

Mr iz said...

he he he he ... tanam padi tumbuhnya lalang.. agak nye macam tu la jadinya ladang aku sekarang...semenjak dah di tinggalkan lama gitu.... he he he he... ni tengah nak beli bola pemain dahsyat ni.... he he he he

Khairol Ikhwan said...

my first game was Farmville,

then MafiaWars,

after that was CafeWorld,

right after that was RavenWood Fairs,,

grrr~ so many games,, sekarang dah tua, so nak buat cara org tua pulak.. hehehe iaitu membebel kat adik2 yg degil ..

teha said...

waa ! dh lme tggl farmville .. xtau daa macam mn.. kekeke ~

Novelgurl said...

hahha..same la kite..dlu snggp bngn pg2 nk tgk tnmn dh boleh dituai ke blm..skrng dh x fems dh game neh..huhui~

Caythrine Amanda said...

hahahaha..bole geng sama nih..ahaha.. :D

Fathiah Hamim said...

dah lama tak maen game kat pesbuk. hehe

zati embong said...

betul 2 ezay,team kita belum ready lagi.betul2 kena hntr training dr kecik lagi.hihi

Suhami Ahmad said...

dulu atok ada main games cityville, pastu lama tinggal dah...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...