Thursday, July 14, 2011

Kemalasan Tak hengat!!!

Assalamualaikum pembaca setia...
aduhhh dah start cuti tapi malas pulak datang..
sangat malas sebab enjoy cuti sampai nak update blog pun tak ingat
mintak maaf banyak2 pada semua sebab 
tak dapat lagi nak jenguk blog korang dan balas komen tu..
bila rajin konfirm balas punya....
busy sebab masuk contest kat FB ni kot
masuk je banyak menang pun tidak..hahaha
ada lah kecik2 takpe lah usaha pun kecik je

Siapa2 yang suka menulis guna pen stabilo
sila letak tangan didada mata keatas..hehe
stabilo ada keluar pen baru katanya speed at your fingertips
ada sample percuma tau..hahaha bab2 percuma siapa tak suka

Jangan lupa like page facebook dia :)

12 comments:

ZWAN SABRI said...

Xpe, klaw ada rezeki, kompem boleh menang punya.. good lucklah untuk contest2 tu semua.. ;)

MySuaraBlog: Trend Tindik Alat Kemaluan

fairuz said...

haha ni yang aku suke ni ade free freeee. hahahaha =)))

Opah Kentang said...

rajin nyer ezay masuk contest kan :)
lame tak update..opah pun lame tak datang sini :)

Terbelog said...

eh pasal pen

Far8 budak baik said...

tu ar kauuu..
malas tak hengat...
kitorg rindu kot
kat pembebelan kau tuu..
tapi budak engin mmg gitu kn..
hahaha
aku memahami nyeee

apik pehe said...

hehehe..rajin sikit boh!!

i am S!L4H.. said...

patut la x update2. haha
*ckp org konon*

eh percuma2 ni suke sgt nak besaaaarrrr kan bijik mata. hahaha

Cik TeN10 said...

ahaa.. faham bebeno perasaan malas tu.. kl time rajin satu hari update smpai 2,3.. kl dh malas.. bersawang la.. hihi kira normal la tu kl ada rsa malas.. kn? haha

Prince Halilintar said...

bende free ni mestila ramai org suke..hehhee

sugar2 kapas strawberry said...

nama pun percuma..hehhesape yg taknk kn?

zati embong said...

tahu da,ezay mmg suka join2 ni.haha

Nasriq said...

malas tetap datang walaupun tak dipinta... haihhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...